tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Σε ποια σχολεία του Δήμου Τρίπολης θα γίνουν έργα ενεργειακής αναβάθμισης

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Σε ποια σχολεία του Δήμου Τρίπολης θα γίνουν έργα ενεργειακής αναβάθμισης

Υπό ένταξη είναι τέσσερα έργα, για την αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε υφιστάμενα σχολικά κτίρια του Δήμου Τρίπολης, όπως προβλέπεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα. Πρόκειται για τη βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης και την ορθολογική διαχείριση της ενέργειας. Με τον τρόπο αυτό θα περιοριστούν οι ενεργειακές απαιτήσεις των σχολικών κτιρίων για θέρμανση, ψύξη, φωτισμό και ζεστό νερό χρήσης.
Τα σχολεία αυτά είναι …
1) Έργο υπό ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος
Ενέργειας και κλιματικής αλλαγής «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση και χρήση μορφών ΑΠΕ για το κτίριο του 2ου Γυμνασίου Τρίπολης» προϋπολογισμού 812.808,00€. Αναμένεται η αξιολόγηση της πρότασης και αν είναι θετική η έκδοση της απόφασης ένταξης.
2) Έργο υπό ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος
Ενέργειας και κλιματικής αλλαγής «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση και χρήση μορφών ΑΠΕ για το κτίριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης» προϋπολογισμού 436.320,00€. Αναμένεται η αξιολόγηση της πρότασης και αν είναι θετική η έκδοση της απόφασης ένταξης.
3) Έργο υπό ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος
Ενέργειας και κλιματικής αλλαγής «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση και χρήση μορφών ΑΠΕ για το κτίριο του Γυμνασίου Τεγέας» προϋπολογισμού 912.520,00€. Αναμένεται η αξιολόγηση της πρότασης και αν είναι θετική η έκδοση της απόφασης ένταξης.
4) Έργο υπό ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος
Ενέργειας και κλιματικής αλλαγής «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση και χρήση μορφών ΑΠΕ για το κτίριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης» προϋπολογισμού 536.320,00€. Αναμένεται η αξιολόγηση της πρότασης και αν είναι θετική η έκδοση της απόφασης ένταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter