tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: «Στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας ετοιμάζουν πανηγυράκια και φιέστες»!

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

«Στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας ετοιμάζουν πανηγυράκια και φιέστες»!


Η παράταξη (Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία) η οποία στηρίζεται από το ΠΑΜΕ στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, σε ανακοινωσή της, αναφέρει ότι «η συνεργασία των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, που μέχρι τώρα κρατούν το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας ...
στη ρότα του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού, που προσαρμόζουν τη δράση τους σταθερά στην εξυπηρέτηση της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου, διοργανώνουν άλλη μια φιέστα με αφορμή τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, χωρίς καν απόφαση ή έστω συζήτηση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου.
Οι ίδιες δυνάμεις (ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ) στις 21 Σεπτέμβρη, όταν εμείς καταθέσαμε πρόταση δράσης ενάντια στα χαράτσια, καταψήφισαν. Όταν η λαϊκή κατακραυγή ανέδειξε τη σοβαρότητα του προβλήματος, μέσα από τη συμμετοχή τους σε θολά σχήματα, χωρίς πάλι απόφαση, προσπάθησαν να ξεγελάσουν τους εργαζόμενους της Αρκαδίας.
Παράλληλα το Εργατικό Κέντρο παίρνει πρωτοβουλία για το χρηματοδοτούμενο και  με τεράστια ερωτηματικά «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης» πάλι χωρίς απόφαση ή έστω συζήτηση .
Τώρα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Έχει και η κοροϊδία όρια.
Οι δυνάμεις της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ συνδιοργανώνουν εκδήλωση με την παράταξη του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου)  και τον εκπρόσωπο της συμβιβασμένης ΓΣΕΕ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ με σκοπό να «ανατρέψουν» τους σχεδιασμούς του «μαύρου μετώπου» για τη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών ( την ίδια ώρα που ψηφίζουν μαζί με τον Τατούλη και το Δράκο απόφαση δήθεν ενάντια στο χαράτσι). Το καπέλωμα σε όλο του το μεγαλείο, παράταξη κόμματος να συνδιοργανώνει με Εργατικό Κέντρο εκδήλωση. Αυτοί που είναι κήρυκες του ακηδεμόνευτου συνδικαλιστικού κινήματος του βάζουν ένα τεράστιο καπελάκι για να εξυπηρετήσουν ψηφοθηρικούς λόγους και την ίδια ώρα ζητούν και ενότητα της αριστεράς.   ΕΛΕΟΣ!!! 
Καμιά εμπιστοσύνη σε αυτές τις συνδικαλιστικές παρατάξεις. Από το καινούργιο πανηγυράκι που ετοιμάζουν αποδεικνύεται ότι για άλλη μια φορά  ότι οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΚΑ αποτελούν ενιαία δύναμη, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουν για να πείσουν για το αντίθετο. Έχουν τεράστιες ευθύνες για τη σημερινή επίθεση που υφίσταται ο λαός αφού τόσα χρόνια με διάφορους τρόπους έφτιαξαν το έδαφος για να φτάσουμε εδώ.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα να πάρουν στα χέρια τους μαζί με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ την υπεράσπιση της ζωής τους. Να καταργηθούν ΟΛΑ τα χαράτσια, να μην γίνει η Περιφέρειά μας και η χώρα ολόκληρη ζώνη εργασιακού μεσαίωνα και εργασιακής εξαθλίωσης.
Να ανοίξουμε το δρόμο για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων και να συνδέουμε την καθημερινή πάλη με την αναγκαιότητα της εργατικής – λαϊκής εξουσίας, για μια ανάπτυξη με κεντρικό σχεδιασμό, με κοινωνική ιδιοκτησία στα συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής, μια ανάπτυξη που θα έχει ως κύριο και αποκλειστικό σκοπό τις ανάγκες του λαού και όχι των μονοπωλίων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter