tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Επιτροπή για το Υπαίθριο Εμπόριο συγκροτήθηκε στην Τρίπολη!

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Επιτροπή για το Υπαίθριο Εμπόριο συγκροτήθηκε στην Τρίπολη!

Με απόφαση του Δημάρχου Τρίπολης, συγκροτήθηκε Επιτροπή Υπαίθριου Στάσιμου Εμπορίου, η οποία γνωμοδοτεί για τις άδειες του υπαίθριου στάσιμου εμπορίου κατά κατηγορία επαγγελμάτων, που θα χορηγηθούν το έτος 2012, καθώς και για τις ισάριθμες θέσεις που θα δημιουργηθούν προκειμένου να χορηγηθούν άδειες άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου. Η Επιτροπή αυτή θα αποτελείται από:
1. Τον κ. Παπαδημητρίου Γεώργιο, Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου ως Πρόεδρο.
2. Τον κ. Μπουντρούκα Ιωάννη πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, εκπρόσωπο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα συνεδριάσει για πρώτη φορά μετά τις πρόσφατες εκλογές, το πρώτο 20ήμερο του Ιανουαρίου 2012 οπότε και οριστούν νέοι εκπρόσωποι στις επιτροπές.
3. Τον κ. Ανδρουτσόπουλο Κωνσταντίνο, εκπρόσωπο του Εμποροβιομηχανικού συλλόγου Τρίπολης με αναπληρωματικό μέλος την κα. Γεωργακοπούλου Ιωάννα.
4. Τον κ. Θεοδωρόπουλο Παναγιώτη, εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και βιοτεχνών Αρκαδίας (ΟΕΒΑ) με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Πιτερό Νικόλαο.
5. Τον κ. Τρίκολα Κωνσταντίνο Δημοτικό Σύμβουλο Τρίπολης, εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Παλιογιάννη Θεόδωρο Δημοτικό Σύμβουλο Τρίπολης.
6. Τον κ. Υ/Β’ Χάρο Κωνσταντίνο εκπρόσωπο Τμήματος Τροχαίας της Αστυνομικής διεύθυνσης Αρκαδίας με αναπληρωματικό μέλος Ανθ/μο Πουρνάρα Νικόλαο.
7. Τον κ. Μιχαλόπουλου Σταύρο, εκπρόσωπο του Συλλόγου Ατόμων με ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Αλεξόπουλο Γεώργιο.
8. Τον κ. Γρηγοράκη Γρηγόριο, τακτικό μέλος της ΛΘ’ εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων με αναπληρωματικό μέλος την κα. Σταυρόπουλου Σοφία
9. Το σωματείο μικροπωλητών Αρκαδίας ΔΕΝ βρέθηκε.
Χρέη γραμματέα θα εκτελεί η υπάλληλος του Δήμου Χριστοπούλου Παναγιώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter