tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Νίκες για τους νέους και τους παίδες του Αστέρα!

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Νίκες για τους νέους και τους παίδες του Αστέρα!

Η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα κέρδισε με 2-1 τον Άρη Θεσσαλονίκης χάρη σε τέρματα των ...
Γιώτσα και Μπακασέτα από το πρώτο ημίχρονο.
Στο 27’ έγινε το 1-0, όταν μετά από φάουλ του Σκόνδρα από δεξιά, ο Γιώτσας με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Παπαδόπουλου.

Το 2-0 έγινε στο 44’ όταν ο Ντινιωτάκης τροφοδότησε τον Τογρού, ο οποίος με τη σειρά του έστρωσε τη μπάλα στον επερχόμενο Μπακασέτα που με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα

Στο 50’ μείωσε ο Άρης, με δυνατό σουτ του Ζυγγερίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο παιχνίδι και ένα δοκάρι στο 23ο λεπτό μετά από σουτ του Καραγιάννη.

Διαιτητής: Γιαννόπουλος

Αστέρας: Γεωργακόπουλος, Σκόνδρας, Λυμπέρης, Παπαδημητρίου, Πετρούσης, Νικολίτσας (51’ Αναστασόπουλος), Γιώτσας, Τογρού (75’ Δ. Στασινόπουλος), Μπακασέτας (46’ Ελ. Στασινόπουλος), Ντινιωτάκης, Βαλκάνος.

Άρης: Παπαδόπουλος, Πολιανίδης, Μπαγκής, Αγτσίδης, Νταμαρλής, Σούνας, Ρένια (46’ Παλιάτσος), Γιώρης (88’ Αντωνιάδης), Ζυγγερίδης, Κουρέλας, Καραγιάννης (88’ Μαρμαράς)



Κέρδισαν οι παίδες του Αστέρα



Με 4-1 κέρδισαν οι παίδες του Αστέρα στη Μεγαλόπολη τη Δόξα έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στρέμπα που σημείωσε τρία τέρματα (21’ 28’ 51’) με απευθείας χτύπημα φάουλ, με σουτ και με κεφαλιά αντίστοιχα. Το άλλο γκολ του Αστέρα σημείωσε ο Νάτσης στο 30ο λεπτό με σουτ, ενώ είχε ισοφαρίσει  για τη Δόξα με απευθείας χτύπημα φάουλ του Τζεβελέκου στο 26’.

Αστέρας: Ρούτσης, Μακρής, Τζαβάρας, Στρέμπας, Θ. Στασινόπουλος, Μπαλάσης, Τσέκος, Νάτσης, Παπαγεωργίου, Τσιώλης, Ηλιόπουλος, ενώ έπαιξαν ακόμα οι: Καρτσακλείδης, Ψύλλας, Φατούρος, Ρούμπος, Αθανασιάδης, Γκίτζιας, Σταματόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter