tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ποιοι «σπρώχνουν» αναβολικά στα γυμναστήρια;

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ποιοι «σπρώχνουν» αναβολικά στα γυμναστήρια;

http://www.zougla.gr/

Τον φάκελο «αναβολικά» ανοίγει η εκπομπή του Χρήστου Μαζάνη «Έχω Θέμα» στο web zougla radio, αυτό το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (ώρα 15:00-16:00).
Η παραγγελία αναβολικών από το Διαδίκτυο είναι ιδιαιτέρως εύκολη. Με ένα κλικ ...
έχει κανείς στην πόρτα του οτιδήποτε ζητήσει, διουρητικά, αμφεταμίνες μέχρι και τα πιο δυνατά στεροειδή, όπως τα Μ3 methyltrienolone.
Τα αναβολικά κυκλοφορούν παντού. Σε πολλά γυμναστήρια (όχι σε όλα), στα γήπεδα, ακόμη και μέσα στα σχολεία. Φυσικά, η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Ακόμα και ένας ανήλικος μπορεί να έχει πρόσβαση σε εκατοντάδες διαφορετικά προϊόντα, ώστε να «φαρμακωθεί» με τον τρόπο που προτιμά. Για παράδειγμα, όποιος πληκτρολογήσει στη μηχανή αναζήτησης «Google» τη λέξη «anabolic» ή «steroids» θα βρει μπροστά του πάνω από 10 εκατομμύρια σχετικές ιστοσελίδες, οι περισσότερες από τις οποίες ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο αναβολικών.

Ο θάνατος του Νίκου Γιγουρτάκη και ο «Βασιλόπουλος» των αναβολικών
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νίκος Γιγουρτάκης έκανε χρήση σκληρών αναβολικών, ενώ βρέθηκε και μία συνταγή, η οποία ερευνάται. Παράλληλα, φίλοι του ανέφεραν πως τις συγκεκριμένες ουσίες τις προμήθευε άτομο που σχετίζεται με τον χώρο των γυμναστηρίων και της showbiz. Πώς όμως φτάνουν οι ουσίες στους χώρους διακίνησης; Σε ποιες πόλεις της Ελλάδας υπάρχουν ενδείξεις ότι δρουν ισχυρά κέντρα διακίνησης αναβολικών;
Ποια αποθήκη στην περιοχή του Ελληνικού  αποκαλούν «Βασιλόπουλο» των αναβολικών;

Οι απαντήσεις στο στούντιο της εκπομπής….
Aκόμα: Βίντεο απόδειξη για το πώς δρουν οι έμποροι αναβολικών του Διαδικτύου.

Καλεσμένη στο στούντιο της εκπομπής είναι η κα Ελένη Αυλωνίτου (εργοφυσιολόγος), ενώ τηλεφωνικές παρεμβάσεις θα κάνουν οι: Τάκης Γιγουρτάκης (επιχειρηματίας), Δώρος Κλεοβούλου (γεν. γραμ. Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων), Σταύρος Χάντζος (ειδικός αθλητίατρος, ψυχίατρος Πανεπιστημίου Αθηνών), Κώστας Λουράντος (πρόεδρος φαρμακοποιών Αττικής) και αθλητές.

Συντονιστείτε στο web zougla radio, ενώ μπορείτε να συμμετέχετε στην εκπομπή μέσω του Live chat

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter