tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Νίκη για την ομάδα παίδων του Απόλλωνα Τυρού!

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Νίκη για την ομάδα παίδων του Απόλλωνα Τυρού!


Η ομάδα παίδων του Απόλλωνα νίκησε μέσα στο Άργος την Κυριακή 15/1 την αντίστοιχη ομάδα του Αργειακού Έσπερου. Οι παίδες του Απόλλωνα έπαιξαν ωραίο μπάσκετ υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους, Τσουκάτου Δημήτρη, και κατάφεραν να ...
πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας του αντιπάλου με 54-47.
Εικόνα του αγώνα : Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 4 πόντους (12-16). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Έσπερου αντέδρασε και με επιμέρους σκορ δεκαλέπτου 18-10 έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 4 πόντους. Οι παίχτες του Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη και με καλή άμυνα άλλα και σωστές επιλογές στην επίθεση κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ με τρεις πόντος στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (9-16 επιμέρους σκορ.) Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας πέτυχε 12 πόντους και δέχτηκε μόλις 8 με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη με το τελικό 54-47!
Για τον Απόλλωνα αγωνίστηκαν και σκόραραν : Ευσταθίου Γ. 8π., Μένης Χ. 18π. (2τρ.), Κόσυβας Δ. 8π., Κόσυβας Δ. , Κρητικός Ν. 8π., Κότσυφας Π. 8π., Δραπέτης Π. 4π., Μαστοράκης Μ.

http://apollwntyroubc.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter