tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Καθοριστικό ραντεβού με Τατούλη για τα σκουπίδια της Τρίπολης!

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Καθοριστικό ραντεβού με Τατούλη για τα σκουπίδια της Τρίπολης!

Διαπαραταξιακή αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης αναμένεται να συναντήσει τον Περιφέρειαρχη Πελοποννήσου και να συζητήσει μαζί του πιθανές λύσεις για το κρκηκτικό πρόβλημα με τα σκουπίδια που έχουν «πνίξει» την Τρίπολη.
Η συνάντηση θα γίνει στις ...
5.00 το απόγευμα της Τετάρτης, στο γραφείο του Περιφερειάρχη. Εκεί αναμένεται να βρεθούν ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, ο Δημήτρης Παυλής, ο Κώστας Τζιούμης και ο Βασίλης Γιόκαρης, ενώ δεν αποκλείεται παρόντα να είναι κι άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Πρόκειται για μία εξαιρετικά κρίσιμη συνάντηση, για να βρεθεί μία προσωρινή λύση στο πρόβλημα, αφού μετά την πρόσφατη δικαστική απόφαση, έχει κλείσει η χωματερή στους «Φιλικούς» και δεν υπάρχει χώρος για να την απόθεση των απορριμμάτων. Τα σκουπίδια δεν μαζεύονται και οι κάδοι έχουν ξεχειλίσει σε όλη την πόλη και ευρύτερα στο Δήμο.
Η αλήθεια είναι ότι από την πλευρά της Περιφέρειας προκύπτει μία διάθεση συνεργασίας με το Δήμο, έτσι ώστε να βρεθεί λύση, σε κλίμα αλληλοκατανόησης και με καμία διάθεση να πετάξει ο ένας το μπαλάκι των ευθυνών στον άλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter