tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Την τελευταία του πνοή άφησε ο Κούλης…

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Κούλης…

Μετά από μία σκληρή μάχη που έδωσε επί 50 και πλέον ημέρες, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγρινίου, ο Κούλης  Γρηγοράκος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή.
Η κατάσταση της υγείας του...

ήταν πολύ δύσκολη κι αυτό το γνώριζαν όλοι. Είχαν όμως πάντα την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει και να μην σημειωθεί αυτή η τραγική κατάληξη.
Ο Κούλης είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στις 25 Νοεμβρίου 2011 όταν το όχημα του συγκρούστηκε με τρακτέρ στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων». Εκεί είχε πάει για μία συνδικαλιστική υποχρέωση που είχε για την Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, στην οποία ήταν μέλος της Διοίκησης.
Συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι και γνωστοί του Κούλη είναι συγκλονισμένοι με την εξέλιξη αυτή και αδυνατούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.
Αδυνατούν να πιστέψουν ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος, ένας τόσο δραστήριος άνθρωπος, με πολύ έντονη προσωπικότητα, έφυγε από κοντά μας…
Ο Κούλης, εκτός από μία πολύ σημαντική δραστηριότητα που είχε με τα συνδικαλιστικά της Αστυνομίας, εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης, στις δημοτικές εκλογές του 2006 και το 2008 ορίστηκε Αντιδήμαρχος, από τον τότε Δήμαρχο, Αλέξανδρο Κοτσιάνη.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» εύχεται τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter