tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Υπογράφεται η σύμβαση για τον αγωγό μεταφοράς λυμάτων του Παραλίου Άστρους

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Υπογράφεται η σύμβαση για τον αγωγό μεταφοράς λυμάτων του Παραλίου Άστρους

Μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών που προσκόμισε η ανάδοχος εταιρεία του έργου «Αγωγός διάθεσης λυμάτων πρωτεύον δίκτυο αποχέτευσης Άστρους – Παρ. Άστρους – αγωγός μεταφοράς λυμάτων Παρ. Άστρους» ...(ΔΙΟΛΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ) , η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας αποφάσισε ομόφωνα και προέβη στην επικαιροποίηση των δικαιολογητικών, ενώ εξουσιοδότησε το Δήμαρχο για την υπογραφή της σύμβασης.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γ. Σαβούρδος, εισηγούμενος το θέμα, είπε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο με απόφαση του ενέκρινε την ολοκλήρωση του έργου, ώστε να προσκληθεί ο επόμενος κατά σειρά μειοδότης που είναι η (ΔΙΟΛΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ) σύμφωνα με το από 01-06-2006 πρακτικό δημοπρασίας του παραπάνω έργου με ποσοστό έκπτωσης 3% , προκειμένου να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το εν λόγω έργο.
Μετά από αυτό και προκειμένου να υπογραφεί η σχετική σύμβαση η ανάδοχος εταιρεία
προσκόμισε εκ νέου τα δικαιολογητικά συμμετοχής στο διαγωνισμό και επιπλέον προσκόμισε, πιστοποιητικό περί μη κήρυξης σε πτώχευση και αναγκαστική διαχείριση και αντίγραφο ποινικού μητρώου, σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 2 του Ν. 3263/04.
Η απόφαση λήφθηκε, με το μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, Άγγελο Καμπύλη να λέει ότι ψηφίζει με επιφύλαξη «γιατί το θέμα αυτό ήρθε για συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης και αδυνατώ να κάνω ουσιαστικό έλεγχο των δικαιολογητικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter