tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Τέσσερις επιστροφές για τον Αστέρα

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Τέσσερις επιστροφές για τον Αστέρα

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος (5.15 μ.μ.) στην Τρίπολη με τον Παναιτωλικό, η οποία απαρτίζεται αναλυτικά από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:
Σανθ Χακόμπο, Γιώργος Μπαντής, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Λαουτάρο Φορμίκα, Χρήστος Πιπίνης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Χουανίτο, Αντώνης Λαδάκης, Φερνάντο Ουσέρο, Ράγιος, Τσίμο Ναβάρο, Σάββας Τσαμπούρης, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Έγκον, Χούλι, Μάριο Μπρέσκα, Ηλίας Σολάκης, Τάσος Μπακασέτας και Εμμάνουελ Περόνε.
Συγκριτική με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο έμειναν εκτός αποστολής οι τραυματίες Θανάσης Κωστούλας, Λέαντρο Αλβάρες και ο Τάσος Τσουμάγκας, ενώ στον αντίποδα επέστρεψαν στην αποστολή της ομάδας οι Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Χουανίτο, Έγκον και Τάσος Μπακασέτας.

Από τη NOVA 3 το παιχνίδι του Αστέρα

Ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 7 Ιανουαρίου τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 5.15 μ.μ. και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter