tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Από την Τρίπολη, δεν περνά κανείς!

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Από την Τρίπολη, δεν περνά κανείς!


Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε σπουδαία νίκη σήμερα, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και εκμεταλλεύτηκε ξανά την έδρα του. Έφτασε τους 19 πόντους και πήρε ακόμα μία βαθμολογική "ανάσα"...
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ράγιος στο 3', οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μπεσέρα στο 35' και ο ...
Σολάκης στο 91' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Το πρώτο μισάωρο η υπεροχή του Αστέρα ήταν καθολική. Είχε αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του, με κορυφαίες τα δύο δοκάρια του Ουσέρο μέσα σε τρία λεπτά (κεφαλιά στο 22' και σουτ στο 24'). Μετά το ημίωρο ο ΠΑΣ ισορρόπησε.
Στο β' ημίχρονο το ματς έγινε αμφίρροπο, όχι όμως από τις οργανωμένες προσπάθειες, αλλά κυρίως από τα πολλά λάθη που έκαναν οι δύο ομάδες. Ο ΠΑΣ είχε μπλοκάρει τους επιθετικούς του Αστέρα και προσπαθούσε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.
Στο 79' ο Εγκόν με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στο δοκάρι του Κηπουρού και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σολάκης (που είχε μπει σαν αλλαγή) με γυριστό σουτ, μετά από σέντρα του Αργυρόπουλου, έκανε το 2-1 και έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αργυρόπουλος, Πουλίδο - Πάντος, Βίλα, Γεωργίου, Μπεσέρα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Φορμίκα (46' Σολάκης), Ουσέρο, Χουανίτο, Πιπίνης, Ράγιος, Χούλι (58' Μπακασέτας), Περόνε (69' Εγκόν).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter