tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Με σοβαρές απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό...

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Με σοβαρές απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό...

Πιο σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Θανάση Κωστούλα από το χθεσινό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, αφού η μαγνητική που έκανε σήμερα έδειξε πρόβλημα στον πρόσθιο χιαστό.
Ο Αλβάρες που χτύπησε επίσης στο χθεσινό παιχνίδι, έχει κάταγμα στο ...ρινικό οστό και η αρχική εκτίμηση είναι πώς θα επιστρέψει στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα.
Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αγωνίστηκαν χθες με τον Πανιώνιο κάνοντας ένα μικρό χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι –που δεν αγωνίστηκαν στη Νέα Σμύρνη- έκαναν κανονική προπόνηση.
Στη σημερινή προπόνηση μπήκε ο Πουλίντο, του οποίου η συμμετοχή στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Μπαρτολίνι συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα ανεβάζοντας ρυθμούς καθημερινά, όπως και ο Ορόθκο, ενώ ο Ροτζέριο ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Ρούμπιλ.
Από αύριο το απόγευμα, ουσιαστικά ξεκινάει η προετοιμασία του Αστέρα για τον Σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, όπου υπολογίζεται ο Χουανίτο που εξέτισε χθες την ποινή του (είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter