tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Αυτή είναι η νέα Επιτροπή Εμπορίου Αρκαδίας

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Αυτή είναι η νέα Επιτροπή Εμπορίου Αρκαδίας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, συγκροτήθηκε η Περιφερειακή Επιτροπή Εμπορίου Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας για τα έτη 2012 και 2013 από τους :• Την Καπογιάννη Κωνσταντίνα του Παναγιώτη, ως Πρόεδρο με αναπληρώτριά της την Κυριαζή Κωνσταντίνα του Μιχαήλ ,δικηγόροι του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης
• Τον Τσουραπά Αριστομένη του Ευαγγέλου, Προϊστάμενο Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε Αρκαδίας με αναπληρωτή του τον Παναγιωτούρο Ιωάννη του Γεωργίου, Προϊστάμενο Δ/νσης Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων .
• Τον Α/Α Καρατασάκη Αντώνιο του Ιωάννη, Διοικητή Α.Τ Τρίπολης με αναπληρωτή του τον Υ/Α Τσιαδήμο Κωνσταντίνο του Αντωνίου
• Τον Λουκά Δημήτριο του Γεωργίου ,μέλος του Δ.Σ, εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με αναπληρωτή του τον Πετρόπουλο Σωτήριο του Βασιλείου ,Πρόεδρο Εμπορικού Τμήματος Επιμελητηρίου Αρκαδίας.
Εισηγητής χωρίς ψήφο , θα ορίζεται ο καθ’ ύλην κάθε φορά αρμόδιος υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε Αρκαδίας.
Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται ο Ασσιούρας Θεόδωρος του Ιωάννη , με αναπληρωτή του τον Παναγάκη Δήμο του Αντωνίου, υπάλληλοι της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε Αρκαδίας.
Η απόφαση αυτή ισχύει μέχρι την 31-12-2013 σύμφωνα με το άρθρο 19 του Π.Δ 236/1990.
Η παρούσα απόφαση θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Ανάπτυξης- Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Π.Ε Αρκαδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter