tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Την πρότασή του για την έξοδο από την κρίση θα αναλύσει στην Τρίπολη ο Κουβέλης!

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Την πρότασή του για την έξοδο από την κρίση θα αναλύσει στην Τρίπολη ο Κουβέλης!

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος θα επισκεφθεί την Τρίπολη την Τρίτη  24/01/2012.             
Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

10:30 π.μ.        Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρίπολης Ι. Σμυρνιώτη και το  Δημοτικό Συμβούλιο και ενημέρωση για τα προβλήματα του Δήμου.
11:30 π.μ.        Συνάντηση με το Περιφερειάρχη Πελ/σου Π. Τατούλη και παρουσίαση προτάσεων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.                    
12:30 μ.μ          Συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης  για τις πολιτικές εξελίξεις και τις προτάσεις της ΔΗΜΑΡ για την έξοδο από την κρίση.
2:00 μ.μ.           Συνάντηση με μέλη και φίλους της ΔΗΜΑΡ Αρκαδίας.
6:00 μ.μ.          Συνάντηση στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας με  την  διοίκηση του ΕΚΑ, το τοπικό παράρτημα της ΑΔΕΔΥ και φορείς  των εργαζομένων στη ΔΕΗ, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, στην  εκπαίδευση, στους ΟΤΑ κ.λ.π.
7:00 μ.μ.         Ομιλία στην ετήσια συνδιάσκεψη της Περιφερειακής Ένωσης   Δημάρχων Πελ/σου στην αίθουσα του παλαιού Δημαρχείου.
8:30 μ.μ.         Πολιτική ομιλία στην αίθουσα του Αποστολοπουλείου  Πνευματικού  Κέντρου Δήμου Τρίπολης με θέμα : «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι προτάσεις της ΔΗΜΑΡ για την έξοδο από την κρίση»    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter