tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε Αστρος και Αγιο Ανδρέα!

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε Αστρος και Αγιο Ανδρέα!

www.astrosnews.gr

Επίσκεψη στη Μονή Λουκούς στο Αστρος και στον Αγιο Ανδρέα πραγματοποίησε σήμερα,14/1, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος ...
συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρο. Ο Μακαριώτατος είχε για όλους μια καλή κουβέντα να πει, τόσο για τη μονή την οποία θυμάται, όπως ανέφερε από τον πνευματικό του αλλά και ως αρχαιολόγος για την ιστορική της σημασία , όσο και για όλους όσους αναζήτησαν την ευλογία του.  Επίσης ο κ. Ιερώνυμος ενημερώθηκε από τους ίδιους του μοναχούς της Μονής Αρτοκωστά για τη νέα προσπάθεια που γίνεται εκεί για να κρατηθεί το μοναστήρι σε λειτουργία.
Στον Αγιο Ανδρεά τον κ. Ιερώνυμο υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Μ.Σκαντζός καθώς και αρκετοί πιστοί. Η υποδοχή έγινε στο σημείο όπου χτίζεται ο νέος ναός του χωριού, ο οποίος θα αφιερωθεί στον Αγιο Νεκτάριο και ο Αχριεπίσκοπος υποσχέθηκε πως αν μπορεί θα βρίσκεται στα εγκαίνιά του.
Πριν την επίσκεψη στον Αγιο Ανδρέα ο Μακαριώτατος ξεναγήθηκε σε μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας ελαιόλαδου, ενώ κατά τις 12 το μεσημέρι αναχώρησε με τη συνοδεία του για το Λεωνίδιο.

Περισσότερες φωτογραφίες, δείτε ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter