tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Αντιπροσωπεία από τη Γορτυνία στους απεργούς της Χαλυβουργικής και του Άλτερ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Αντιπροσωπεία από τη Γορτυνία στους απεργούς της Χαλυβουργικής και του Άλτερ


Σε ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γορτυνίας στη συνεδρίασή του 29-12-2011, για τον αγώνα  των εργαζομένων της Ελληνικής  Χαλυβουργίας τονίζει τα παρακάτω:
«Το Δημοτικό Συμβούλιο  Γορτυνίας δηλώνει  την αμέριστη αλληλεγγύη  του στις 400 απεργούς  της Ελληνικής  Χαλυβουργίας που για 60 ημέρες  απεργούν  απαιτώντας την επαναπρόσληψη  50 συναδέλφων  τους που απέλυσε  η εργοδοσία  και αντιδρούν  στην μερική  απασχόληση  και τους μισθούς   των 450 €  που θέλει να επιβάλει ο βιομήχανος Μάνεσης».
 Εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. από τους: κ. Πέτρο Ζούνη Πρόεδρο του Δ.Σ. Παρασκευόπουλο Διονύσιο Αντιδήμαρχο, αναπληρωτή Δημάρχου και Βογιατζή Χρήστο  Δημοτικό Σύμβουλο, επισκέφθηκαν στις  3- 1-2011 τους απεργούς δήλωσαν  την αμέριστη  συμπαράσταση του Δ.Σ.  του Δήμου Γορτυνίας στον αγώνα τους που αποτελεί  την κορυφαία σημερινή αντίσταση  των εργαζομένων  πανελλαδικά μαζί με τους απεργούς του ALTER και τους ενίσχυσαν με ένα συμβολικό ποσό  που εισπράχθηκε από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter