tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Δήμος Τρίπολης - Συγκροτήθηκαν επιτροπές χορήγησης βεβαιώσεων στους παραγωγούς λαϊκών αγορών

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Δήμος Τρίπολης - Συγκροτήθηκαν επιτροπές χορήγησης βεβαιώσεων στους παραγωγούς λαϊκών αγορών

Τριμελείς Επιτροπές χορήγησης βεβαιώσεων, στους παραγωγούς λαϊκών αγορών του Δήμου Τρίπολης, συγκροτήθηκαν, με απόφαση του Δημάρχου Τρίπολης και οι οποίες θα αποτελούνται από:1) Τον Δήμαρχο αναπληρούμενο από τον κ. Παπαδημητρίου Γεώργιο, Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου.
2) Ένα Γεωπόνο του Δήμου με τον αναπληρωτή του για κάθε Δημοτική Ενότητα, ως εξής:
α) Τον Καρώνη Γεώργιο με αναπληρωτές τους Σιάννα Ευθύμιο και Μητρόπουλο Αντώνη για την Δημοτικές Ενότητες Τρίπολης και Μαντινείας.
β) Τον Μητρόπουλο Αντώνη με αναπληρωτές τους Ψιμάρνη Παναγιώτα και Σιάννα Ευθύμιο για τη Δημοτική Ενότητα Τεγέας.
γ) Τον Σιάννα Ευθύμιο με αναπληρωτές τους Καρώνη Γεώργιο και Μητρόπουλο Αντώνη για τη Δημοτική Ενότητα Κορυθίου.
δ) Την Ψιμάρνη Παναγιώτα με αναπληρωτές της το Μητρόπουλο Αντώνη κα Καρώνη Γεώργιο για τις Δημοτικές Ενότητες Σκιρίτιδας, Φαλάνθου, Βαλτετσίου και Λεβιδίου.
3) Τον Πρόεδρο του οικείου Αγροτικού Συλλόγου. Όταν ο αιτών είναι παραγωγός μελιού, μετέχει ο Πρόεδρος του οικείου Μελισσοκομικού Συλλόγου. Σε περίπτωση ύπαρξης Συνεταιρισμού στην περιοχή, στη συνεδρίαση παρίσταται ο Πρόεδρος του οικείου Συνεταιρισμού.
Έργο της παραπάνω επιτροπής είναι η χορήγηση βεβαίωσης, που προβλέπεται από το Π.Δ. 116/2008 (πατήστε ΕΔΩ), στους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων που διαθέτουν τα προϊόντα τους σε λαϊκές αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter