tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Τι ζήτησαν οι φορτηγατζήδες της Αρκαδίας από τον Σαμαρά!

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Τι ζήτησαν οι φορτηγατζήδες της Αρκαδίας από τον Σαμαρά!

Επιστολή έστειλε ο Σύνδεσμος ιδιοκτήτων εκμεταλλευτών φορτηγών Δ.Χ. Αρκαδίας έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.
Τι αναφέρουν στην επιστολή αυτή;
Διαβάστε παρακάτω...

Η επιστολή αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε για τις θέσεις του κλάδου μας και ειδικώς του σωματείου μας για την πλήρη απελευθέρωση που πρόκειται να συζητηθεί την Πέμπτη στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Στον κλάδο της μεταφοράς, οι άδειες φορτηγών δημοσίας χρήσεως είναι οι μόνες που έχουν πληρωθεί για τον 1° τόνο 30,000δρχ. Και ο κάθε τόνος μέχρι τους 42 που υπάρχουν σήμερα έχουν πληρωθεί με σημερινή αξία 1,000 ευρώ ο τόνος στο ελληνικό δημόσιο μέσω των Δ.Ο.Υ.
Δεν είναι δυνατόν να προσπαθείτε να λύσετε ευνοϊκότερα το θέμα των αδειών ταξί, των οποίων δεν έχει πληρωθεί τίποτα άλλο παραπάνω εκτός από την αρχική τιμή της αδείας τους, και να καταστρέφετε τον κλάδο των ιδιοκτητών φορτηγών.
Ύστερα από τις πληροφορίες που έχουμε για το τι έχει ζητήσει η Ε.Ε και όχι τα παπαγαλάκια που λένε ότι το έχει ζητήσει η τρόικα, δεν θα δεχθούμε σε καμία περίπτωση να γίνει ο κλάδος μας πειραματόζωο γιατί σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν υπάρχει τόσο ισοπεδωτικό νομοσχέδιο για τον συγκεκριμένο κλάδο.
Σας ζητούμε την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στο υπουργικό συμβούλιο να μην δεχθείτε την τροπολογία, που έθεσε ο κύριος Ραγκούσης μαζί με την απελευθέρωση των ταξί που τότε θεωρούσατε ανίκανο και ανίδεο, που καταργεί την μεταβατική περίοδο, γιατί η απόφαση μας είναι να κατέβουμε σε σκληρές απεργιακές κινητοποιήσεις από την ίδια στιγμή.
Για τις θέσεις μας έχουμε επανειλημμένως ενημερώσει και τον βουλευτή σας Αρκαδίας κ.Λυκουρέντζο και τον Περιφερειάρχη Αρκαδίας κ.Τατούλη. Μπορείτε να ενημερωθείτε περεταίρω από τους ίδιους.
Μετά τιμής,
Ιωάννης Σταθόπουλος  
Γεώργιος/Παινέσης»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter