tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Μεγάλο «διπλό» στη Σπάρτη από τις γυναίκες βόλεϊ του ΣΕΦΑ!

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλο «διπλό» στη Σπάρτη από τις γυναίκες βόλεϊ του ΣΕΦΑ!

Σπουδαία επικράτηση και νίκη σπουδαίας σημασίας για τη συνέχεια πέτυχε νωρίτερα το απόγευμα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΣΕΦΑ Αρκαδικού στη Σπάρτη επί του ιδιαίτερα «αξιόμαχου» Σπαρτιατικού. Ομάδα δηλαδή η οποία ...
σύμφωνα με πολλές προβλέψεις συγκαταλέγεται μαζί με την ομάδα της Ναυπάκτου ως ένα από τα φαβορί στην μεγάλη τοπική κατηγορία της περιφέρειας. Τα κορίτσια της ομάδας της Τρίπολης γνώριζαν πολύ καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης και τη δυναμικότητα του αντιπάλου αλλά το γεγονός της πολύ καλής κατάστασης στην οποία βρίσκονται και η αποφασιστικότητα που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού της Σπάρτης έφεραν μία πολύ μεγάλη νίκη με 0-3 σετ!
Ο Αρκαδικός ήταν επιβλητικός από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και με πολύ καλή δουλειά στο παρκέ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σετ καθάρισαν ένα ματς το οποίο αναμενόταν ως μεγάλο ντέρμπι αρχικά μέσα σε συνολική διάρκεια 67’ παιχνιδιού. Πιο αναλυτικά το πρώτο σετ ήρθε με 20-25 σε 20 λεπτά παιχνιδιού και με πολύ καλή παρουσία για τα κορίτσια του ΣΕΦΑ. Ανάλογη και η συνέχεια με 20-25 και στο δεύτερο σετ σε 22 λεπτά. Το σαφές προβάδισμα είναι γεγονός ότι κατέλαβε ψυχολογικά τους «γηπεδούχες». Την ίδια ώρα ο Αρκαδικός ήταν δεδομένο ότι μετά από τέτοια εμφάνιση δεν θα επέτρεπε να χαθεί αυτό το ματς και παρά την αντίσταση στην άμυνα από πλευράς Σπαρτιατικού ήρθε η επικράτηση και στο τρίτο σετ με 19-25 σε 25 λεπτά παιχνιδιού στο τρίτο σετ.
Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Αρκαδικού γιατί η σπουδαία και εντυπωσιακή αυτή νίκη συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση. Από αύριο βέβαια οι πανηγυρισμοί θα σταματήσουν καθώς την προσεχή Κυριακή στις 12:00 ο Αρκαδικός θα υποδεχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, την ομάδα της Ναυπάκτου σε ματς το οποίο θα καθορίσει πολλά στην υπόθεση τίτλου του φετινού πρωταθλήματος. Στα αξιοσημείωτα βέβαια και η ξεχωριστή αφιέρωση των κοριτσιών του Αρκαδικού για τη νίκη η οποία αφιερώνεται στο γιο της Γωγώς Παπαγιάννη ο οποίος έκλεισε τα 4 ετή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter