tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Video από τον Αγιασμό των Υδάτων στον Λάδωνα!

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Video από τον Αγιασμό των Υδάτων στον Λάδωνα!

Υπό κακές καιρικές συνθήκες έγινε ο Αγιασμός των Υδάτων και στο φράγμα του Λάδωνα, από τον Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, Ιερεμία.
Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Γορτυνίας, την Παγγορτυνιακή Ένωση και τη ΔΕΗ.
Στις δηλώσεις που έγιναν, μετά την τελετή, στο επίκεντρο βρέθηκαν τα προβλήματα της επαρχίας Γορτυνίας, αλλά και το ζήτημα της αξιοποίησης της ευρύτερης περιοχής της λίμνης, θέμα για το οποίο ο βουλευτής Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είπε ότι το πρώτο σημαντικό βήμα έχει γίνει, αφού είναι έτοιμη η επικαιροποιημένη μελέτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το ρεπορτάζ είναι της Βασιλικής Παπαδοπούλου, για λογαριασμό της «Αρκαδικής τηλεόρασης». Στην κάμερα ήταν ο Νίκος Τσιαμούλος.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ. ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ....... ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ .

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Παρασκευόπουλε...το μεγάλο σου σύνθημα προεκλογικά ήταν οτι, αν...θα πλακόστρωνες όλα τα χωριά.
Τωρα λέγεις πως δεν χρειάζονται πλακοστρώσεις αλλά έργα υποδομής.
Μπράβο λοιπόν,αρχίζεις να μαθαίνεις τι χρειάζεται η Γορτυνία, που πρόσφατα επισκέφθηκες.Ευτυχώς που δεν βγήκατε , διότι θα είχαν τα χωριά πλακόστρωση,αλλά όχι ...κατοίκους για να πατούν τις πλάκες.Κάποτε σαν τρανός βουλευτής και μεγάλος πολιτικός,δε πέρασες ποτέ να γεις τη Γορτυνία.Από τότε είναι εγκαταλειμμένη και όχι τώρα που ενδιαφέρόσουνα να την διοικήσεις .(διότι δεν πιστεύω να ενδιαφερθείς ξανά να τη ..σώσεις)
Χρόνια πολλά και ...αλάργα....

Ανώνυμος είπε...

Δηλωσεις......... Ναι πιστεύω οτι ο δημαρχος (πολιτικός της περιοχης) ναι, ο βουλευτής ναι, αλλά οι υπολοιποι γιατί τι είχαν να μας πουν??? οτι βράχηκαν απο την βροχόπτωση?? ή όταν βλέπουν μικρόφωνο τρέχουν??? ξέχασαν ότι είναι εφήμεροι και μετα δεν θα τους χαιρετά κανένας! αν είχαν φιλότιμο όμως μερικοί αιρετοι που έκαψαν τον Δήμο Τροπαίων θα έπρεπε να κανουν μακροβουτι στη λίμνη να ησυχασει ο τοπος και να μην μοστραρουν στη καμερα αλλα που φιλοτιμο?? την καρέκλα τους την έχουν.

blogger hit counter