tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Νέο ρήγμα στην παράταξη του Δημάρχου Γορτυνίας;

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Νέο ρήγμα στην παράταξη του Δημάρχου Γορτυνίας;


Από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, προέκυψε ένα ακόμα πρόβλημα, για την παράταξη του Γιάννη Γιαννόπουλου.
Ειδικότερα, μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την εκλογή εκπροσώπων του Δήμου στο Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΠΔΣΑ) ...
φάνηκε ξεκάθαρα η δυσαρέσκεια του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας, Χρήστου Βογιαντζή, ο οποίος δεν εκλέχτηκε. Ο κ. Βογιαντζής έχει παράπονα από την παράταξή του (όχι απ’ όλους) και θεωρεί ότι για δεύτερη φορά κάποιοι δεν τον σεβάστηκαν.
Δεν είναι το πρώτο πρόβλημα που προκύπτει στην παράταξη του Δημάρχου Γορτυνίας και είναι σαφές ότι προκύπτει ένα ζήτημα συντονισμού …
Το τι θα πράξει τελικά ο Χ. Βογιαντζής, κανείς δεν προβλέψει. Όλα πάντως είναι ανοιχτά για το άμεσο μέλλον…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Το καρναβάλι στο Δήμο Γορτυνίας καλά κρατεί. Σε λίγο καιρό βλέπω στο αποκριάτικο άρμα να μένουν μόνο ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Το καράβι δεν θα προλάβει να βυθιστεί,θα καεί εν πλοω , κρίμα για τους υποστηρικτές αυτής της πολλά υποσχόμενης παράταξής που αλλά περίμεναν και αλλά βλέπουν , τελικά επιβεβαιώνεται το αρχαίο ρητό που λέει ότι οι άνδρες δείχνουν τον πραγματικό τους ευατό όταν έχουν εξουσία στα χέρια τους..

blogger hit counter