tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Νέες κτιριακές εγκαταστάσεις για το αστυνομικό τμήμα Τροπαίων!

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Νέες κτιριακές εγκαταστάσεις για το αστυνομικό τμήμα Τροπαίων!

Ο Υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, υπόγραψε απόφαση η οποία προβλέπει τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Τροπαίων, συνολικής ...
επιφάνειας 240 τ.μ. περίπου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας) για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Τροπαίων.
Η διάρκεια της παραχώρησης ορίζεται σε πέντε (5) χρόνια και αρχίζει από την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας απόφασης. Το πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής θα γίνει μεταξύ εκπροσώπου του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» και εκπροσώπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας και θα κοινοποιηθεί και στη Δ/νση Πολιτικής Γης.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας υποχρεούται να αναλάβει τις λειτουργικές δαπάνες , καθώς και τις δαπάνες συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων, σε συνεργασία με το Δήμο Γορτυνίας.
Απαγορεύεται η περαιτέρω παραχώρηση του ακινήτου προς τρίτους, καθ’ οιονδήποτε τρόπο.
Σε περίπτωση αλλαγής του σκοπού ή μη παραγματοποίησής του εντός ευλόγου χρόνου καθώς και παράβασης οιουδήποτε από τους παραπάνω όρους ανακαλείται η παρούσα απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter