tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Μετακόμισαν σε άλλο όροφο της … γαλάζιας πολυκατοικίας, Άδωνις και Βορίδης!

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Μετακόμισαν σε άλλο όροφο της … γαλάζιας πολυκατοικίας, Άδωνις και Βορίδης!

Στις κρίσιμες στιγμές για την χώρα και στην "ανάγκη" να υπάρξει ένα μεγάλο σταθερό κόμμα αναφέρθηκαν οι κ.κ. Μάκης Βορίδης και 'Αδωνις Γεωργιάδης, μετά την συνάντηση που είχαν με τον Αντώνη Σαμαρά για την προσχώρησή τους στη ΝΔ. 
"Οι επόμενες εκλογές θα κρίνουν ...
αν η Ελλάδα θα μείνει μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης. Η Ελλάδα χρειάζεται μία στιβαρή ηγεσία που θα δώσει ξανά ελπίδα στον τόπο. Η μόνο οργρανωμένη παράταξη είναι η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά που εκφράζει την ελπίδα να μην γίνει η Ελλάδα Συρία", δήλωσε ο Αδ. Γεωργιάδης.
Ο Μάκης Βορίδης, από την πλευρά του, υπογράμμισε: "Αυτές τις στιγμές που είναι εξαιρετικά κρίσιμες αυτό που πρέπει να διασφαλιστεί είναι μία αξιόπιστη μεγάλη πατριωτική φιλελεύθερη παράταξη που όχι μόνο θα μπορεί, από τη μία να σταθεί με αξιοπιστία απέναντι στους δανειστές και από την άλλη να εγγυηθεί στους πολίτες ότι η Ανάπτυξη θα έλθει. Ο Αντώνης Σαμαράς πήρε δύσκολες αποφάσεις, αισθάνομαι ότι έπρεπε να σταθώ δίπλα του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter