tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Εικόνες από την κοπή πίτας του Συλλόγου των Απανταχού Ριζοσπηλιωτών

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Εικόνες από την κοπή πίτας του Συλλόγου των Απανταχού Ριζοσπηλιωτών

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος των Απανταχού Ριζοσπηλιωτών «Ο Άγιος Νικόλαος», στον οποίο Πρόεδρος είναι η Γιάννα Σκούμπου Ηλιοπούλου. Στην εκδήλωση παρόντα ήταν 130 άτομα, αριθμός εντυπωσιακός, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι, όπως ειπώθηκε από παρευρισκόμενους, τόσο κόσμο δεν είχε καμία άλλη εκδήλωση χωριού της Γορτυνίας, ούτε καν η Δημητσάνα!
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Κωνσταντίνο Καλύβα, για τα 40 χρόνια του στη θέση του Εκδότη και Ιδρυτή της εφημερίδας «Γορτυνία».

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ


Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινοπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Βαλασόπουλος, Βαλασόπουλος, ο Παν Καρβελάς -Αντιπρόεδρος της Παγγορτυνιακής, ο Πέτρος Ζούνης - Προεδ. του Δ.Σ του δήμου Γορτυνίας, ο Γεώργιος Κανελόπουλος - προεδ. της Αδελφότητας των Βλογγαίων, ο Γιάννης Πισιμίσης – Γενικός Γραμματέας των Βλογγαίων, ο Γιάννης Πισιμίσης - προεδ. της αδελφότητας των Πισιμισαίων, ο Γερ. Γεωργακοπουλος - πρόεδρος των Μπαρδατσαίων, ο Βασ. Βασιλόπουλος - αντιπρόεδρος των Μπαρδατσίιων, ο Κων. Μανωλόπουλος- Πρόεδρος των Κρυονεριτών, ο Αντώνης Αλεξόπουλος - πρώην Πρόεδρος των Κρυονεριτών, ο Τάκης Τσίτουρας - πρόεδρος των Αγαλιωτών και ο Κωνσταντίνος Σμυρνής - Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας












Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter