tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Υπό το φως των προβολέων ο ημιτελικός στην Τρίπολη!

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Υπό το φως των προβολέων ο ημιτελικός στην Τρίπολη!

Ένα βήμα πριν το τελικό του φετινού Κυπέλλου Αρκαδίας βρίσκονται οι Βρασιές και η ΑΕΚ Τρίπολης, καθώς αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοικτά. Στο πρώτο παιχνίδι ...
στο Άστρος η ομάδα του Αγίου Ανδρέα είχε καταφέρει να φτάσει στη νίκη με σκορ 2-1. Αυτό το ένα γκολ ωστόσο με το οποίος προηγήθηκε μάλιστα η ΑΕΚ Τρίπολης δίνει μεγάλο ενδιαφέρον στο αυριανό ματς ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του ΑΚΔ Τρίπολης και είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 17:00.
Όπως λοιπόν γίνεται κατανοητό από την ώρα έναρξης μεγάλο μέρος του ματς θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων δίνοντας άλλο αίσθηση στο ματς αυτό. Σε κάθε περίπτωση και οι δύο ομάδες θέλουν το αποτέλεσμα που θα δώσει την πρόκριση στο μεγάλο τελικό και το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από τις δύο ομάδες.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γ. Γκριτζέπης, με βοηθούς τους Τριανταφύλλου και Χασάπη. Τέλος σημειώνεται ότι στον τελικό της διοργάνωσης έχει ήδη προκριθεί η ομάδα της Φαλαισίας, η οποία απέκλεισε στην ημιτελική φάση την ομάδα του Λεωνιδίου.

Πηγή – www.contraepithesi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter