tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Εντυπωσιάστηκαν από το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου!

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Εντυπωσιάστηκαν από το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου!

Αποστολή από συνοδούς καθηγητές και 70 μαθητές γνωστών εκπαιδευτηρίων της Αθήνας επισκέφτηκαν, πριν από λίγες ημέρες, το Χιονοδρομικό Κέντρο και οι εντυπώσεις τους ήταν εξαιρετικές.
Αυτό επισημαίνει, με επιστολή του, προς τον Δήμαρχο Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη, ο ...
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ ΑΕΜΕ, Ελευθέριος Γείτονας.
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: «Τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012, ομάδα καθηγητών της Φυσικής Αγωγής των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ πραγματοποίησε διερευνητική επίσκεψη (αυτοψία) στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου.
Είδαν τους υπευθύνους λειτουργίας του κέντρου και συζήτησαν μαζί τους.  Ο εκπρόσωπος της ομάδας ενημέρωσης από πλευράς χιονοδρομικού κέντρου ήταν το μέλος του  Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριπόλεως κ. Δημήτρης Κοσκινάς. 
Το Σάββατο, 11.02.2012, δέκα (10) εκπαιδευτικοί μας και εβδομήντα (70) μαθητές μας ξεκίνησαν για το Μαίναλο.  Από πλευράς καιρικών συνθηκών ήταν δύσκολη μέρα.  Όμως ο τρόπος υποδοχής στην παράκαμψη του άξονα Τρίπολης – Βυτίνας, ο τρόπος κινητοποίησης των ανθρώπων του Δήμου που ήταν επιφορτισμένοι με την ευθύνη να προωθήσουν τα αυτοκίνητα στο χιονοδρομικό κέντρο, μας έδωσαν την εικόνα μιας άλλης Ελλάδας. Της Ελλάδας, της οργανωμένης, της υπεύθυνης, της συνεπούς, της πλημμυρισμένης από ευγένεια και προθυμία για εξυπηρέτηση.
Στο χιονοδρομικό κέντρο ζήσαμε το ίδιο κλίμα.  Νοιώσαμε την ίδια ασφάλεια.  Φύγαμε γοητευμένοι.  Αυτό το υπέροχο συναίσθημα της φιλοξενίας, της ευγένειας και της ασφάλειας οφείλεται πιστεύουμε στην ανεξάντλητη διάθεση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δημήτρη Κοσκινά και των συνεργατών του.
Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε την ευκαιρία να νοιώσουμε ευτυχισμένοι που είμαστε Έλληνες.  Σας παρακαλούμε συνεχίστε να είστε πολιτισμένοι.  Ο πολιτισμός σας αυτός θα δίνει την ευλογία νέων θέσεων εργασίας στο Δήμο σας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter