tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: "Καθαρίστε το ρέμα για να μην πλημμυρίσουμε"

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

"Καθαρίστε το ρέμα για να μην πλημμυρίσουμε"


Να γίνουν άμεσα εργασίες καθαρισμού του ρέματος που βρίσκεται επί της οδού Καραϊσκάκη (δρόμος προς Πανεπιστήμιο) ώστε να αποφευχθεί κίνδυνος πλημμύρας και να τοποθετηθούν προστατευτικά ...
κιγκλιδώματα κατά μήκος αυτού προς αποφυγή ατυχήματος, αποφάσισε ομόφωνα η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης. Επίσης, αποφασίστηκε να εξεταστεί η δυνατότητα διαπλάτυνσης του δρόμου και του γεφυριού που βρίσκεται εκεί.
Στη συνεδρίαση αυτή παρευρέθηκε και ο εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλληλοβοηθείας «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ» Σέχι, κ. Σίδερης Δημήτριος.
Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το θέμα, έθεσε υπόψη του Συμβουλίου την από 7-2-2012 επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλληλοβοηθείας «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ» Σέχι και τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες, με τα οποία μας ενημερώνουν για κάποια προβλήματα που έχουν εντοπίσει στην περιοχή τους και επιθυμούν την επίλυσή τους με την παρέμβαση των υπηρεσιών του Δήμου.
Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, αναφερόταν ότι: «Το ρέμα που βρίσκεται επί της οδού Καραϊσκάκη, κοντά στο παλιό εργοστάσιο του κ. Σύριου έχει μπαζωθεί με αποτέλεσμα να υφίσταται σοβαρός κίνδυνος πλημμύρας μετά από βροχόπτωση.
Για την επίλυση του προβλήματος αυτού θεωρούν ότι είναι επιτακτική ανάγκη ο αρμόδιος φορέας να καθαρίσει το ως άνω ρέμα και να τοποθετηθούν κιγκλιδώματα για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων, καθότι κρίνεται άκρως επικίνδυνο για τους πολίτες που διέρχονται από το σημείο αυτό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter