tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Η νέα διοίκηση του ΦΟΔΣΑ θα αποφασίσει για τον δεματοποιητή στην Παναγίτσα!

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η νέα διοίκηση του ΦΟΔΣΑ θα αποφασίσει για τον δεματοποιητή στην Παναγίτσα!

Η έλλειψη απαρτίας ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν συνεδρίασε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Αρκαδίας. Στη σημερινή συνεδρίαση, θα αποφασιζόταν αν γίνεται δεκτή ή όχι η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Φορέα, που είχε κρίνει κατάλληλη θέση για τη μονάδα δεματοποίησης των απορριμμάτων, μία έκταση στην Παναγίτσα Λεβιδίου.
Νέα ημερομηνία δεν ορίστηκε, αφού ...
ο νέος Νόμος προβλέπει ότι μέχρι το πρώτο 10ήμεροτου Μαρτίου, οι πέντε Δήμοι της Αρκαδίας πρέπει να έχουν εκλέξει νέους αντιπροσώπους για τη διοίκηση του Φορέα.
Αυτό σημαίνει ότι την απόφαση για το δεματοποιητή, θα κληθεί να λάβει η νέα διοίκηση του Φορέα και όχι η διοίκηση Κοτσιάνη.
Για την … ιστορία, στη σημερινή συνεδρίαση το Φορέα, παρόντες ήταν ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης και Πρόεδρος του Φορέα, Αλέξανδρος Κοτσιάνης, ο πρώην Δήμαρχος Βαλτετσίου Νίκος Παπανικολάου, ο πρώην Δήμαρχος Δημητσάνας, Τάσος Βλάχος, ο πρώην Δήμαρχος Μαντινείας, Γιώργος Τσαγγούρης, ο πρώην Δήμαρχος Σκιρίτιδας, Κώστας Κατσαφάνας, ο πρώην Δήμαρχος Τροπαίων Γιάννης Παπασταματίου, ο πρώην Δήμαρχος Φαλαισίας, Γιάννης Φουσέκης και ο δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης, Τάσος Κακλαμάνος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter