tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Τρίπολη

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Τρίπολη

O Δήμος Τρίπολης  με σύμμαχό του  τον εθελοντισμό και τη δημιουργικότητα, διοργανώνει  σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, αποκριάτικες εκδηλώσεις δίνοντας την ευκαιρία για γέλιο, χορό και χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Ευκαιρία να δώσουμε μια θετική αύρα στο σήμερα και μια νότα αισιοδοξίας στο μέλλον .
Σας  περιμένουμε όλους για ξεφάντωμα, σας περιμένουμε όλους να ξετυλίξετε το ταλέντο, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας με την καλύτερη μεταμφίεση.
 Οι εκδηλώσεις :


Κυριακή 19/02/2012        11.00- Αποκριάτικη εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους με πολλές μαγικές εκπλήξεις ! Αγαπημένοι ήρωες των παιδιών  , ξυλοπόδαροι , κλόουν , μάγοι , μια τεράστια χιονόμπαλα , ένα μεγάλο πειρατικό καράβι , μπαλονοκατασκευές , facepainting , εργαστήρι κατασκευής αποκριάτικης μάσκας αλλά και πολύ μαλλί της γριάς για όλους σε ένα πάρτι που θα κρατήσει μέχρι τις 14.30 .
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Άρεως αν ο καιρός το επιτρέπει.
Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η εκδήλωση    θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Σάββατο 25/02/2012  11.00  - Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού με συνδιοργάνωση από το Δήμο Τρίπολης ,το 3ο Σύστημα Προσκόπων  ,το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Συμμετέχουν ομάδες παιδιών Δημοτικών - Γυμνασίων .
Σημείο αφετηρίας και λήξης  η οδός Εθνικής Αντιστάσεως
                                      
Κυριακή 26/02/2012  :     14:30 - Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Αγίου Βασιλείου
                                         15:00  - Έναρξη παρέλασης στην πλατεία Αγ. Βασιλείου  , διαδρομή  από Tάσου Σεχιώτη ( πρώην Κέννεντυ) και τερματισμός στην πλατεία Σεχίου. Στον τερματισμό της παρέλασης θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα της πόλης , κρασί και πολύ κέφι.
                                         
Δευτέρα 27/02/2012  :  Κούλουμα στην Κάρτσοβα με παραδοσιακό σαρακοστιανό
γεύμα, μουσική, χορό και πέταγμα χαρταετού,ενώ μικροί και  μεγάλοι μπορούν να συμμετέχουν  στο εργαστήριο κατασκευής χαρταετών των Προσκόπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter