tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Μαθητές έβαψαν και καθάρισαν το 4ο Λύκειο Τρίπολης!

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Μαθητές έβαψαν και καθάρισαν το 4ο Λύκειο Τρίπολης!

Με την πρώτη ηλιόλουστη ημέρα του Μαρτίου, οι μαθητές της πρώτης και της δεύτερης τάξης του 4ου Λυκείου της Τρίπολης, με δική τους πρωτοβουλία, αποφάσισαν ...
να βάψουν το σχολείο και να καθαρίσουν τον κήπο. Σίγουρα, είναι κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά και τους αξίζουν συγχαρητήρια!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ίσως με αυτή την ενέργεια των παιδιών να ωφεληθεί και η πόλη μας, που υποφέρει το τελευταίο καιρό από τα γραψίματα σε διάφορα σημεία. Ίσως τα παιδιά με την πράξη αυτή να στείλουν ένα διαφορετικό μήνυμα σε όλους μας.
Αν το καταφέρουν θα αλλάξουν πολλά.........Να τα μιμηθούν και τα άλλα σχολειά. Ας αρχίσει ως εκστρατεία καλής θέλησης.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε παιδιά...Μας κοροϊδεύετε? Ποιός γουστάρει το αποστηρωμένο σχολείο? Να μου πεις ταιριάζει γάντι στα αποστηρωμένα μυαλά που θέλουν να βγάλουν από αυτά..
Δηλάδη η Τρίπολη υποφέρει από τα γραψίματα στους τοίχους και όχι από την ανεργία?όχι από την φτώχεια? όχι απο το ότι τα παιδιά κάνουν μαθήματα ακόμα και σε πολυκατοικίες?όχι από το ότι δεν έχουν να αγοράσουν μία τυρόπιτα τα πιο πολλά παιδιά, όχι από το ότι δεν πήραν βιβλία παρά το Γενάρη, όχι ότι δεν θα μπορούν να σπουδάσουν, όχι ότι ο μισθός είναι 350 ευρώ πλέον για νέο κάτω των 25, όχι από ανάλγητους, βρώμικους και κατω από το τραπέζι πολιτικάντηδες της Αρκαδίας? Από τα βαψίματα υποφέρει η Τρίπολη και τα παιδιά...
Στην τελική εγώ από μαθητής προτιμούσα graffiti ή μια tagia ή ένα σύνθημα παρά λευκούς τοίχουν όπως τα μυαλά σας..

blogger hit counter