tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Η δεύτερη Ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βασιλείου

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Η δεύτερη Ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βασιλείου

Σε έναν κατάμεστο Ναό από πλήθος κόσμου  εργαζομένων, μαθητών   και νέων της Τριπόλεως,  τελέστηκε και την φετινή χρονιά,  η δεύτερη Ακολουθία των Χαιρετισμών  της  Θεοτόκου,  στον  ...
Μητροπολιτικό  Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως την Παρασκευή  2  Μαρτίου 2012.
Η πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,  ο οποίος και χοροστάτησε σε αυτήν την ακολουθία, βρίσκει αντίκρισμα  και χαίρει της πλήρους αποδοχής, των εργαζομένων  και των νέων,  οι οποίοι δεν έχουν τον ελεύθερο χρόνο να συμμετάσχουν   στην πρώτη Ακολουθία που τελείται  σύμφωνα με το πρόγραμμα των ενοριών της Μητροπόλεως  και αξιώνονται να εκκλησιαστούν  συμμετέχοντας   με ευλάβεια στην Ακολουθία  που αρχίζει στις 9 το βράδυ καθώς  τελείται ειδικά για  αυτούς.
Σε αυτήν την ξεχωριστή  Ακολουθία, τους Εκκλησιαστικούς Ύμνους προς την Θεοτόκο, έψαλαν και απέδωσαν περίφημα, η Μικτή  Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως  που απαρτίζεται από νέους και νέες,  υπό την καθοδήγηση και την μέριμνα  του Χοράρχου  αυτής και Πρωτοψάλτου του Μητροπολιτικού   Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως  κ.     Βασιλείου Γεωργαρά.
 Η δεύτερη Ακολουθία αυτή, θα τελεσθεί  την ίδια ώρα και στον ίδιο Ιερό Ναό τις επόμενες  τρείς Παρασκευές.

+  Ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγγας











2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηταν οι Α' Χαιρετισμοί στίς 2/3/2012 και οχι οι Β' που γράφετε.

Ανώνυμος είπε...

Μα δε γράφει Β΄ Χαιρετισμοί αλλά δεύτερη Ακολουθία των Χαιρετισμών που έγινε στις 9.00, μετά την πρώτη που έγινε νωρίτερα.

blogger hit counter