tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Συγχαρητήρια Σμυρνιώτη στους μαθητές που έβαψαν και καθάρισαν το σχολείο τους!

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Συγχαρητήρια Σμυρνιώτη στους μαθητές που έβαψαν και καθάρισαν το σχολείο τους!

Από τη θέση του Δημάρχου Τρίπολης, ο  Γιάννης Σμυρνιώτης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στη διοίκηση του 4ου Λυκείου Τρίπολης και  στους μαθητές της πρώτης και της δεύτερης τάξης που με δική τους πρωτοβουλία αποφάσισαν να βάψουν το σχολείο τους και να καθαρίσουν τον κήπο. 
«Τέτοιες προσπάθειες είναι ...
αξιέπαινες και αξίζουν την προσοχή όλων μας. Ας αποτελέσει αυτή η ενέργεια των παιδιών φωτεινό παράδειγμα για όλους μας!
Η Δημοτική Αρχή  και η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρίπολης ήταν αρωγοί σε αυτή την εκστρατεία καλής θέλησης του 4ου Λυκείου και θα είναι συνοδοιπόροι σε κάθε ανάλογη προσπάθεια.
 Μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε και να δημιουργήσουμε το περιβάλλον και τις συνθήκες που μας αξίζει να ζούμε!» αναφέρει, σε επιστολή του.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Α3 ΤΟΥ 1ου ΓΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΕΒΑΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.

blogger hit counter