tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Βραβεύτηκε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας από τον ΣΕΓΑΣ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Βραβεύτηκε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας από τον ΣΕΓΑΣ

Στην ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων  του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. βραβεύτηκε και ο Γ. Σ. Αρκαδίας.
Ανάμεσα στους κορυφαίους της προηγούμενης χρονιάς αθλητές, σωματεία, και παράγοντες οι οποίοι βραβεύτηκαν στην τελετή βραβεύσεων των κορυφαίων για το 2011 στον χώρο του κλασσικού αθλητισμού, ήταν και ο  Γ. Σ. Αρκαδίας.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, και πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ Κώστας Βινατσέλας στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στο Παγκράτι την Κυριακή 3 Μαρτίου. Η βράβευση αυτή αποτελεί επιβεβαίωση και επιβράβευση για μια ακόμη φορά της ανοδικής πορείας  και της πολύ σοβαρής προσπάθειας και δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο, κάτι το οποίο φάνηκε με την πολυπληθή στελέχωση των Εθνικών Ομάδων από αθλητές του συλλόγου την χρονιά που πέρασε.
Να σημειώσουμε εδώ ότι σύμφωνα με την αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ για το 2011 ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας ήταν για ακόμα μια χρονιά πρώτο σωματείο στην Πελοπόννησο και 23ο Πανελληνίως.

Στην Πανελλήνια Διάσκεψη του ΣΕΓΑΣ για το 2012 που διεξήχθη στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στο Παγκράτι την Κυριακή 3 Μαρτίου παρευρέθησαν και ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ Κώστας Βινατσέλας με τον Τεχνικό Σύμβουλο Της ΕΑΣ Σπύρο Τριανταφυλόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter