tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Πανδαισία μουσικών χρωμάτων στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Πανδαισία μουσικών χρωμάτων στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου


Εκ της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας

"Η Θεία Λειτουργία  στον  Περίλαμπρο Ναό του Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη, στο κέντρο του  Ιστορικού Μοριά, συνοδεύτηκε από  πανδαισία μουσικών χρωμάτων, κατανύξεως, και αρίστης εκτελέσεως  και   απόδοση των ύμνων της Εκκλησία μας.
 Οι Τριπολιτσιώτες, οι ενορίτες  και προσκυνητές στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως αξιώθηκαν και απήλαυσαν, με τις ευχές και τις Ευλογίες  του Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, την ...Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Παυλιάνας Αγίου Δημητρίου Κέρκυρας, υπό τον Χωράρχην  κ. Μιχαήλ Καποδίστρια.
Η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Παυλιάνας  Κέρκυρας ευρέθην,  στην Τρίπολη κατόπιν προσκλήσεις της χορωδίας Τριπόλεως για προγραμματισμένες   διήμερες  εκδηλώσεις  στον Δήμο Τριπόλεως.  
             Ευχαριστούμε θερμά πάντας και ευχόμεθα όπως ο Κύριος στηρίζει και αγιάζει τα μέλη της Χορωδίας, έτσι ώστε να  αξιωθούν   και αυτοί με την σειρά τους, να παραδώσουν στις γενιές που έρχονται την σκυτάλη και την όμορφη τέχνη της μουσικής, που είναι και αυτή, ένα από τα άριστα Ελληνικά γνωρίσματα μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter