tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Νεότερα αποτελέσματα για σταυρούς υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Τρίπολης

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Νεότερα αποτελέσματα για σταυρούς υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Τρίπολης

Προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε κάποιες τελευταίες πληροφορίες για τη σταυροδοσία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Τρίπολης, μιας και δεν έχουν ανακοινωθεί τα επίσημα αποτελέσματα από το Πρωτοδικείο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, που προέρχονται -μέσα από πρόσωπα και στελέχη δημοτικών συνδυασμών- προκύπτει ότι:

Στον συνδυασμό του Γιάννη Σμυρνιώτη, προηγούνται οι Ταλούμης, Κοσκινάς, Μπόζος, Τασιγιαννάκης, Ζαμπαθα, Σαμπράκος, Καλτεζιώτης, Λουμπαρδιας, Καρλής, Σαμαρτζής, Τζανής, Μπούρας, Κοκκινάκος, Σαββάκης, Παλαιογιάνης και Κουκάκης. Στην περίπτωση κατά την οποία κερδίσει τις εκλογές ο Σμυρνιώτης και εφόσον δεν υπάρξει καμία διαφοροποίηση ως προς τις τελευταίες θέσεις τουλάχιστον, οι προαναφερόμενοι θα εκλεγούν στο δημοτικό συμβούλιο.
Σε περίπτωση όμως που δεν κερδίσει ο Σμυρνιώτης, τότε θα εκλεγούν όνο οι 3-4 πρώτοι εξ αυτών.
Στον συνδυασμό του Δημήτρη Παυλή, η ανεπίσημη πληροφόρηση η οποία υπάρχει είναι ότι προηγείται με διαφορά ο Νίκος Τσιαμούλος και ακολουθούν κατά σειρά οι Κακλαμάνος, Λαγός, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, Διαμάντω Κρατημένου και Γιώργος Φράγκος. Σε περίπτωση νίκης του Δημήτρη Παυλή, εκλέγονται βέβαια όλοι οι προαναφερόμενοι και άλλοι δέκα. Σε περίπτωση ήττας, θα εκλεγούν μόνο οι 3 ή οι 4 πρώτοι εξ αυτών.
Στον συνδυασμό του Νίκου Δελφάκη, οι έδρες είναι τέσσερις. Υπάρχουν δύο σενάρια. Ή θα εκλεγούν δύο από την Τρίπολη και δύο από άλλες εκλογικές περιφέρειες ή θα εκλεγούν τρεις από την Τρίπολη και ένας από άλλη εκλογική περιφέρεια (ίσως από την Τεγέα).
Σίγουρα μία έδρα καταλαμβάνει ο Νίκος Δελφάκης, ο οποίος εκλέγεται αυτόματα δημοτικός σύμβουλος, ως επικεφαλής του συνδυασμού.
Σε σταυρούς, οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι πρώτος έρχεται ο Κώστας Τζιούμης, ακολουθεί ο Ηλίας Κούρος και τρίτος είναι ο Γιάννης Καραχάλιος.
Για μία ακόμη φορά, θα υπογραμμίσουμε ότι δεν πρόκειται για επίσημα αποτέλεσμα, αλλά για πληροφορίες και ότι όσα προαναφέρθηκαν δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν, όταν ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα από το Πρωτοδικείο. 
blogger hit counter