tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Η ρύπανση της πόλης από τα προεκλογικά φυλλάδια και το παράδειγμα προς μίμηση...

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Η ρύπανση της πόλης από τα προεκλογικά φυλλάδια και το παράδειγμα προς μίμηση...

Για τις εκλογές, ένα στοιχείο το οποίο ενόχλησε πολύ κόσμο -και στην Τρίπολη- ήταν η ρύπανση σε δρόμους της πόλης, από τα προλογικά φυλλάδια.
Κάποιοι υποψήφιοι σκορπούσαν ανεξέλεγκτα και χωρίς μέτρο τα προεκλογικά τους φυλλάδια, αδιαφορώντας προκλητικά για το σκουπιδαριό που δημιουργούσαν…
Υπήρχαν όμως και εξακολουθούν να υπάρχουν και μετεκλογικά ορισμένα φωτεινά παραδείγματα υποψηφίων που απέδειξαν ότι νοιάζονται πραγματικά για την καθαριότητα της πόλης, όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη.
Σίγουρα δημιουργεί ελπίδα για κάτι καλύτερο αυτό που είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια,  την επόμενη μέρα των εκλογών, όταν δημιουργήθηκε μία …  συμμαχία, μεταξύ δυο υποψήφιων, διαφορετικών δημοτικών συνδυασμών.
Ο Γιώργος Σαμαρτζής, ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Τρίπολη» του Γιάννη Σμυρνιώτη και ο Χάρης Ρέκκας, ο οποίος ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συνεργασία για την Τρίπολη – Πρωτεύουσα πόλη» του Νίκου Δελφάκη συναντήθηκαν για να ενώσουν τις ...
"δυνάμεις" τους.
Αυτή τη φορά βεβαία η μάχη δόθηκε εναντία στα σκουπίδια. Οι δυο φίλοι και γείτονες, με τη βοήθεια και άλλων παιδιών, καθάρισαν τους δρόμους στη γειτονιά τους, στέλνοντας μήνυμα εθελοντισμού , απαλλαγής πολίτικων αγκυλώσεων , προόδου, πολίτικου πολιτισμού και φιλίας.
Δική μας πρόταση για τους υπόλοιπους 800 υποψηφίους, είναι να ακολουθούσουν το παράδειγμα τους, μιας και η προεκλογική καμπάνια επιβάρυνε σε πολύ μεγάλο βαθμό την πόλη.
Η φωτογραφία δίπλα στο κείμενο είναι από αυτή την πρωτοβουλία των δύο υποψηφίων, έτσι όπως την απαθανάτισε ο φακός της στήλης «Καλημέρα Αρκαδία». 
blogger hit counter