tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: "Γίνονται επικίνδυνα τα πράγματα όταν χωροφύλακες επιστρατεύονται για δέκα Δολιανίτες που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν"

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

"Γίνονται επικίνδυνα τα πράγματα όταν χωροφύλακες επιστρατεύονται για δέκα Δολιανίτες που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν"

Στο πλαίσιο της τοποθέτησής του, για τον προυπολογισμό της περιφέρειας, ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γόντικας, στη συζήτηση του Περιφερειακού Συμβούλιου Πελοποννήσου, έκανε ένα πολιτικό σχόλιο, αναφέροντας: «Οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ του ΛΑΟΣ και της κα Μπακογιάννη στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, ψηφίζετε ένα προϋπολογισμό που είναι αντιγραφή και συρραφή των προϋπολογισμών των 5 Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων της Πελοποννήσου που πλειοψηφία είχει η ΝΔ.
Ας βγάλουν και από αυτό τα συμπεράσματα τους τα πλατιά λαϊκά στρώματα.
Το έχουμε καθαρό, και σ' αυτή την κατεύθυνση εμείς δραστηριοποιούμαστε.
Αυτή η πολιτική που γεννά τέτοιους προϋπολογισμούς είναι πόλεμος ...
στα εργατικά και λαϊκά συμφέροντα.
Δεν υπάρχει άλλη επιλογή με πόλεμο θα απαντήσουν και τα λαϊκά στρώματα.
Ξέρουμε ότι η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι- χέρι με τον αυταρχισμό και τον αντικομουνισμό.
Δεν πτοούμαστε έχει πείρα το κίνημα.
          Μπορεί ο κ. Περιφερειάρχης να μην είδε τα ΜΑΤ που τον προστάτευαν στη συνεδρίαση του Πε.Συ. για το καλάθι των αγροτικών προϊόντων στην Πελοπόννησο και δικαιολογείται να αποκαλεί ψεύτες τους κομμουνιστές.
          Όμως γίνονται επικίνδυνα τα πράγματα όταν μερικές δεκάδες χωροφύλακες επιστρατεύτηκαν για να αντιμετωπίσουν δέκα Δολιανίτες που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης γιατί η κυβέρνηση κλείνει το σχολείο τους. Και ακόμα πιο επικίνδυνα όταν ο ίδιος ο κ. Περιφερειάρχης εμμέσως πλην σαφώς καλεί τους Αστυνομικούς Διευθυντές να πάρουν μέτρα και καταλαβαίνουμε όλοι τι μέτρα παίρνονται, ενάντια σε όσους απεργούν, περιφρουρούν την απεργία τους, ή συμβολικά καταλαμβάνουν δημόσια κτίρια, δρόμους κλπ.
          Είναι επικίνδυνος και αυταρχικός κατήφορος.
          Δεν μπορεί να τον βαδίσει το Πε.Συ..
          Ας αφήσουμε μόνο του τον κ. Περιφερειάρχη σ' αυτήν την πορεία.»
blogger hit counter