tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Αυστηρές επιπτώσεις για καταστήματα της "Άρεως" τα οποία θα υπερβαίνουν το χώρο που έχουν άδεια για τραπεζοκαθίσματα!

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Αυστηρές επιπτώσεις για καταστήματα της "Άρεως" τα οποία θα υπερβαίνουν το χώρο που έχουν άδεια για τραπεζοκαθίσματα!


Στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρίπολης έγιναν ομόφωνα αποδεκτές τις προτάσεις του Προέδρου της Επιτροπής και Δημάρχου Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη, οι οποίες προβλέπουν συγκεκριμένα τη χωροθέτηση των επιφανειών που θα αναπτύσσονται τραπεζοκαθίσματα επί της Πλατείας Άρεως σε ...
4 μ. σε κάθετη απόσταση από τις όψεις των καταστημάτων και για όλο το μήκος των προσόψεων τους, μετά το χώρο αυτό θα αφήνεται ελεύθερος χώρος, 6,5 μ για διέλευση πεζών – χρήση πλατείας ,και μετά το μήκος των 6,5 μ. (4μ + 6,5μ) θα αναπτύσσονται τραπεζοκαθίσματα επί της πλατείας και στην προβολή της πρόσοψης του κάθε καταστήματος και με διάσταση 12,5μ επί την πρόσοψη.
Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η συμπλήρωση της υπ΄αριθμ 296/2011 Κανονιστικής Απόφασης του Δ.Σ. Τρίπολη στο σκέλος που αναφέρεται στις επιπτώσεις των ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε περίπτωση που υπερβαίνουν το χώρο που έχει εγκριθεί να καταλάβουν με τραπεζοκαθίσματα, ως παρακάτω: Όταν διαπιστώνεται παράβαση να αφαιρείται η άδεια χρήσης κοινοχρήστων χώρων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων για χρονικό διάστημα 15 ημερών, ξεκινώντας από την επόμενη τις πιστοποίησης της παράβασης.
blogger hit counter