tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Στον Ηρακλή δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα δικαιωθούν,,,

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Στον Ηρακλή δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα δικαιωθούν,,,

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Ανδρέας Παντελή, για την παραμονή της ομάδας του στη Σούπερ Λίγκα. Μιλώντας στον «NovaΣπορ FΜ 94,6», τόνισε μεταξύ άλλων για την εξέλιξη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και την πιθανή μετατροπή της τιμωρίας υποβιβασμού σε πρόστιμο:
«Ήταν μια φυσιολογική εν μέρει εξέλιξη της υπόθεσης. Νομίζω ότι η νομική ανάπτυξη της υπόθεσής μας ήταν σημαντική και περιμένουμε με αισιοδοξία την απόφαση. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση, επειδή έχουμε κάνει μεγάλες προσπάθειες. Ελπίζω να επικρατήσει η λογική και να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Παρότι το Τακτικό Δικαστήριο συμπεριφέρθηκε άψογα όσον αφορά τις τοποθετήσεις του, κάποιες από τις εκπροσωπήσεις του κ. Κουρίδη και τις ΕΠΟ ήταν αρνητικές. Αν και ασχολούμαστε με νομικά θέματα, ακούσαμε φαιδρά επιχειρήματα για να αναβληθεί η υπόθεση και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα». 
 Στο ερώτημα αν ο Ηρακλής προλαβαίνει να ενισχυθεί απάντησε: «Είναι υποχρέωσή μας να φτιάξουμε μία ομάδα, η οποία θα είναι ικανή να σταθεί και η παρουσία της στην Σούπερ Λίγκα θα είναι αξιοπρεπής. Αντιλαμβάνομαι ότι ενδεχόμενη θετική απάντηση θα σημάνει την αναβολή του πρωταθλήματος για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε. Τα πάντα μπορούν να γίνουν, αν επικρατήσει η λογική και γίνουν τα πάντα νομότυπα».
blogger hit counter