tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Με τους βουλευτές της Πελοποννήσου συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Με τους βουλευτές της Πελοποννήσου συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός



Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέχεια των συναντήσεων που ξεκίνησε χθες με βουλευτές από διάφορες περιφέρειες της χώρας, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στη Βουλή, με τους βουλευτές Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ...

Σε μια μάχη που «δίνουμε εδώ και δύο χρόνια με μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού και που πρέπει να κερδίσουμε» αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι με τις θυσίες του ελληνικού λαού «ξεπερνάμε πολλά εμπόδια μέσα σε ένα δυσμενές διεθνές κλίμα» και υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει άλλος δρόμος, γιατί ο άλλος δρόμος είναι δρόμος χρεοκοπίας, με μεγάλες και βαριές επιπτώσεις σε κάθε νοικοκυριό, σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα.»
Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι θα ήταν πολύ αρνητικό να αφεθεί στη μέση η προσπάθεια και να πάνε χαμένες οι θυσίες και πρόσθεσε ότι «έχουμε μία ακόμα προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να κλειδώσουμε τις σημαντικές αποφάσεις του Ιουλίου, που μας δίνουν και ένα νέο πακέτο διάσωσης, αλλά και ελαφραίνουν το χρέος για τον ελληνικό λαό, για όλους, και επιτέλους εμείς πηγαίνουμε πια με τις δικές μας αποφάσεις σε ένα πρωτογενές πλεόνασμα, δηλαδή, δεν παράγουμε πια ελλείμματα».
«Αυτή θα είναι μια μεγάλη ανάσα, που θα δώσει μια αναπτυξιακή προοπτική στη χώρα, τώρα είναι η πιο καθοριστική μάχη, θα την κερδίσουμε και θα τα καταφέρουμε συλλογικά όλος ο ελληνικός λαός», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.
blogger hit counter