tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Μπάσκετ- Φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για τις ομάδες του Λεωνιδίου

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Μπάσκετ- Φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για τις ομάδες του Λεωνιδίου

Φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας έδωσαν χτες η αντρική και η εφηβική ομάδα του Λεωνιδίου. 
Η αντρική ομάδα αντιμετώπισε στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας την Ευρυάλη, ομάδα της Α' ΕΣΚΑΝΑ.
Στο ματς που δεν ...κρατήθηκε σκορ, η ομάδα είχε καλή απόδοση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, και ιδιαίτερα στην μαχητικότητα και την ενέργεια που εβγαλαν οι παίχτες μας στο παρκέ της Γλυφάδας.
Δεδομένου ότι ήταν το πρώτο φιλικό, ενώ  η αντίπαλος έχει δώσει αρκετά φιλικά καθώς και επίσημο παιχνίδι κυπέλλου (την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΝΑ),τα συμπεράσματα που βγήκαν είναι θετικά, και ο προπονητής Στέφανος Νικολαίδης σε γενικές γραμμές έμεινε ευχαριστημένος, αλλά περιμένει πολλά ακόμα από τους αθλητές . Η ομάδα θα δίνει φιλικά παιχνίδια κάθε εβδομάδα για να είναι έτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Στο φιλικό αγωνίστηκαν: Καττής, Μπουτσικάκης, Νικολόης, Κυρίος, Μαγγωνάκης, Μουλάς, Μακρίνος, Μιχαλάς, Βαρβατάκος, Φωσσές, Λινάρδος και Καραμανώλης.
Η εφηβική ομάδα ενισχυμένη με τους Κώστα Ορφανό και Παναγιώτη Μάρκο αντιμετώπισε στο κλειστό του Λεωνιδίου την ομάδα του Τυρού και νίκησε με 64-52.
Ασφαλή συμπεράσματα δε μπορούν να εξαχθούν καθώς η ομάδα του Απόλλωνα διανύει περίοδο προετοιμασίας και οι έφηβοί του Λεωνιδίου, ήταν σαφώς πιο έτοιμοι,
καθώς ήδη έχει ξεκινήσει για αυτούς η αγωνιστική περίοδος. Κορυφαίοι της ομάδας για άλλη μια φορά οι Τσεμπελής και Χείλαρης φυσικά με τη συμβολή 
της υπόλοιπης ομάδας.
 
http://www.leonidiobc.gr/2011/09/blog-post_22.html
blogger hit counter