tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Από την Αργολίδα ξεκινούν οι φετινοί αγώνες για τον ΣΑΤ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Από την Αργολίδα ξεκινούν οι φετινοί αγώνες για τον ΣΑΤ


Μετά την περίοδο της αρχικής προετοιμασίας οι αθλητές του ΣΑΤ αρχίζουν τις φετινές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις από την Αργολίδα. Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου 2011 οι αθλητές του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης ξεκινούν με τη συμμετοχή τους στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου που θα διεξαχθεί στο Άργος και στο Ναύπλιο.
Η αποστολή του ΣΑΤ θα είναι πολυπληθής και θα αποτελείται από 13 αθλητές.  Στην κατηγορία κάτω των 14 ετών θα αγωνιστούν οι: Μιχοπούλου Μαρίκα, Μπουρτζουκλή Ραφαηλία και Πολίτης Λευτέρης.
   Στην κατηγορία κάτω των 10 ετών, όπου συμμετέχουν οι μικρότεροι αθλητές (μέχρι Τετάρτη δημοτικού), θα αγωνιστούν οι αθλητές: Θανοπούλου Ιωάννα, Ψαράκης Κωνσταντίνος, Μπούρτζος Παναγιώτης, Ψαράκη Αμαλία, Κωτσιόπουλος Αλέξανδρος, Κωτσιοπούλου Χριστίνα, Κωτσιοπούλου Κατερίνα, Ψαράκης Γιάννης, Γκουντάνης Βασίλης και Λαμπροπούλου Σύλια.
Ο πρόεδρος του ΣΑΤ, και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ), κ. Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχονται στους προπονητές (Αντώνη Ψυχογιό, Χάρη Ξαγά και Δημήτρη Παγώνη) αλλά και σε όλους τους αθλητές να έχουν Υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά. Επιπλέον όμως, εύχονται στους μικρούς αθλητές Καλή Πρόοδο και Επιτυχίες στις σχολικές τους επιδόσεις, μιας και το tennis είναι άθλημα που απαιτεί και αναπτύσσει, όχι μόνο σωματικές αλλά και πνευματικές/διανοητικές ικανότητες.
blogger hit counter