tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Έτοιμος ο Γιάννης Κούρος για τον υπερμαραθώνιο

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Έτοιμος ο Γιάννης Κούρος για τον υπερμαραθώνιο

Ολα είναι έτοιμα για την αυριανή εκκίνηση του Γιάννη Κούρου (Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, 16.00), από το Ιερό του Πανός στον πεζόδρομο του Θησείου, με στόχο την επανάληψη του Φειδιππίδειου Αθλου.
Ο κορυφαίος υπερμαραθωνοδρομος ξεκινά για τη ...
Σπάρτη όπου αναμένεται να φθάσει σε ένα εικοσιτετράωρο περίπου (απόγευμα Τετάρτης). Μετά από μία σύντομη στάση θα πάρει το δρόμο του γυρισμού στην Αθήνα για τον τερματισμό στο ίδιο σημείο στο Θησείο, όπου αναμένεται να φθάσει βράδυ Πέμπτης-πρωινές ώρες Παρασκευής. Είναι σε καλή κατάσταση και ευελπιστεί ότι μπορεί να σημειώσει χρόνο γύρω στις 53 ώρες 43 λεπτά που είχε κάνει το 2005 στα περίπου 470 χιλιόμετρα της διαδρομής.
Σε δήλωσή του για το νέο εγχείρημα ο Γιάννης Κούρος επανέλαβε: «Κύριος στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η συμμετοχή μου στο γιορτασμό των 2.500 ετών από τη Μάχη του Μαραθώνα και μια συμβολική κίνηση για την τόνωση του πεσμένου αυτόν τον καιρό ηθικού των Ελλήνων».
Επί πλέον, ο Γιάννης Κούρος υποσχέθηκε μια έκπληξη από τον ίδιο στο πλαίσιο ενός μικρού τελετουργικού για όσους θα βρεθούν λίγο νωρίτερα στο σημείο εκκίνησης.
blogger hit counter