tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Διεθνής αγώνας για καταμαράν κρουαζιέρας θα περάσει και από το Λεωνίδιο!

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Διεθνής αγώνας για καταμαράν κρουαζιέρας θα περάσει και από το Λεωνίδιο!


Η ISTION Yachting παρουσίασε πέρυσι τον Οκτώβριο, το 1o Catamarans Cup international. Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα μια διεθνής διοργάνωση η οποία αποτελεί συνδυασμό ενός αγώνα ιστιοπλοΐας και μιας κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά, διάρκειας μιας εβδομάδας. 
Στόχος αποτελεί η ...
συνεύρεση εθισμένων ιστιοπλόων και μη, απ’ όλο τον κόσμο, σε μια θαλάσσια διαδρομή με σκοπό τη γνωριμία με την αγωνιστική ιστιοπλοΐα, τα καταμαράν κρουαζιέρας και τις ελληνικές ομορφιές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις και event στα νησιά, όπως απονομές και βραβεύσεις σε κάθε λιμάνι, πάρτι, BB-Q, κοκτέιλ, διαγωνισμοί και πολλές εκπλήξεις.
Το 2ο Catamarans Cup international regatta
 θα διεξαχθεί την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη 2011.
  Ιστιοπλόοι και μη, απ‘ όλο τον κόσμο είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν, είτε με το ιδιωτικό τους καταμαράν, είτε ενοικιάζοντας ένα καταμαράν από το στόλο μας, είτε ως μεμονωμένοι συμμετέχοντες σε πληρώματα ανοικτά σε νέα μέλη. Ανεξαρτήτως γνώσης και εμπειρίας, υπάρχουν τρόποι να συμμετέχουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται!  
Ξεκινώντας από την Αθήνα, η διαδρομή περιλαμβάνει πανέμορφα νησιά και πόλεις, με κοντινές διαδρομές, κοινωνικές εκδηλώσεις και ελεύθερο χρόνο για εξερευνήσεις.   
Περισσότερα, δείτε ΕΔΩ
blogger hit counter