tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Τρεις θέσεις προτείνει η Μεγαλόπολη για τις νέες φυλακές!

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Τρεις θέσεις προτείνει η Μεγαλόπολη για τις νέες φυλακές!


Τρεις είναι οι προτεινόμενες κατάλληλες θέσεις για την Ίδρυση του Νέου Καταστήματος Κράτησης Πελοποννήσου, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Μεγαλόπολης και –σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, είναι οι εξής:

1. Η εκτός ορίων οικισμού περιοχή Τ.Κ. Νέας Εκκλησούλας της Δημοτικής Ενότητας Μεγαλόπολης του Δήμου Μεγαλόπολης, ιδιωτική έκταση, συνολικού εμβαδού 157.829,54 τ.μ., σύμφωνα με το από Δεκέμβριο 2003 συνταχθέν Τοπογραφικό Διάγραμμα του Πολιτικού Τοπογράφου Μηχανικού κ. Μαλαμάκη Γεωργίου.
2. Η εκτός ορίων οικισμού περιοχή Τ.Κ. Λεονταρίου της Δημοτικής Ενότητας
Φαλαισίας του Δήμου Μεγαλόπολης, δημοτική ιδιοκτησία, συνολικού εμβαδού 95.750,78 τ.μ., σύμφωνα με το από Σεπτέμβριο 2011 συνταχθέν Τοπογραφικό Διάγραμμα του Πολιτικού Μηχανικού κ. Δημόπουλου Χρήστου.
3. Η εκτός ορίων οικισμού περιοχή Τ.Κ. Τριποτάμου της Δημοτικής Ενότητας
Μεγαλόπολης του Δήμου Μεγαλόπολης, ιδιοκτησία της ΔΕΗ Α.Ε., συνολικού εμβαδού 109.859,92 τ.μ., σύμφωνα με το από Σεπτέμβριο 2011 συνταχθέν Τοπογραφικό Διάγραμμα του Πολιτικού Μηχανικού κ. Δημόπουλου Χρήστου.
Η απόφαση λήφθηκε μειοψηφούντος του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Τζεβελέκου, ο οποίος ψηφίζει ΛΕΥΚΟ δηλ. έδωσε αρνητική ψήφο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 96 παρ. 5 του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Τζεβελέκος Σπυρίδων είπε: Η θέση μου είναι γνωστή, η ίδρυση των φυλακών δεν συνδέεται με τον όρο ανάπτυξη. ΄Ισως η γνώμη μου να άλλαζε εάν οι φυλακές δεν ήταν τιμωρία. Για το λόγο αυτό ψηφίζω ΛΕΥΚΟ.
blogger hit counter