tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ενεργοποιήθηκαν ξανά τα σχόλια στο «Καλημέρα Αρκαδία»!

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ενεργοποιήθηκαν ξανά τα σχόλια στο «Καλημέρα Αρκαδία»!

Μετά από δική σας προτροπή, το «Καλημέρα Αρκαδία» ενεργοποιεί ξανά τη δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων του blog.
Εκ των προτέρων, όμως, καταστούμε σαφές ότι η πολιτική του ιστολογίου, είναι η εξής: Όλα τα σχόλια θα εγκρίνονται από τη διαχείριση του «Καλημέρα Αρκαδία», πριν αναρτηθούν.
Όποιο σχόλιο είναι συκοφαντικό, δυσφημιστικό, υβριστικό, απειλητικό, δεν θα αναρτάται.
Σε κάθε περίπτωση, η έγκριση ή μη κάθε σχολίου βρίσκεται στην αποκλειστική ευχέρεια της διαχείρισης του Blog.
Για το λόγο αυτό, συντάξτε τα σχόλια με τέτοιο τρόπο, προκειμένου να μην βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση, να προβαίνουμε σε απόρριψή τους.

«Καλημέρα Αρκαδία»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας
Τρίπολη 27/12/11

Σχετικά με το δελτίο τύπου της Αστυνομικής Δ/νσης Αρκαδίας που αναφέρεται στην σύλληψη Γιατρού του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για παράνομο χρηματισμό από ασθενή, σας επισημαίνουμε ότι:

Σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας και το Β.Δ.11.10/7.11.1957 το άρθρο 58 παράγραφος 2. Ο αρμόδιος εισαγγελέας υποχρεούται να ανακοινοί αμελλητί εις τον πρόεδρο του οικείου Ιατρικού Συλλόγου παν κατά ιατρών Βούλευμα και πάσαν καταδικαστικήν ή απαλλακτική απόφασιν.
Στην δε παράγραφο 3. Ο γραμματεύς παντός πολιτικού ή ποινικού δικαστηρίου υποχρεούται να αποστέλλη προς τον οικοίον Ιατρικόν Σύλλογον αντίγραφα των σχετικών βουλευμάτων ή αποφάσεων εντός 10 ημερών απο της εκδόσεως των.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τον χρηματισμό (φακελάκι) γιατρών Δημοσίων Νοσοκομείων, Θα πράξει δε τα δέοντα μετά την απόφαση της δικαιοσύνης.
Παπασταματάκης Γεώργιος
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας.

blogger hit counter