tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007




ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΆ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 1998;

ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ … ΦΩΤΙΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ!

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ … ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

Για σήμερα, σας είχαμε υποσχεθεί ρεπορτάζ για την περίπτωση Τατούλη και την διαφοροποίηση του απέναντι σε συγκεκριμένες κυβερνητικές επιλογές. Κάποιοι όταν άκουσαν τις δηλώσεις Τατούλη εναντίον του Βουλγαράκη, έκαναν λες και ανακάλυψαν την Αμερική! Και το έκαναν μάλιστα πρώτο θέμα σε όλα Αθηναϊκά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων! Μιλάμε σοβαρά; Ο Τατούλης –για όποιον παρακολουθεί συστηματικά την επικαιρότητα- έχει πολλές φορές παρέμβη και έχει ασκήσει κριτική στον Βουλγαράκη, εντός και εκτός Βουλής. Και τις περισσότερες φορές η στήλη «Καλημέρα Αρκαδία» έχει αναδείξει αυτές τις κριτικές, οι οποίες βέβαια ξεκίνησαν όταν ο Πέτρος «καρατομήθηκε» από τον Πρωθυπουργό (στον ανασχηματισμό του 2006) και τη θέση του ουσιαστικά πήρε ο Γιώργος Βουλγαράκης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το δημοσίευμα της στήλης στις 18 Αυγούστου του 2007, με τίτλο: «Όταν ο Πέτρος κάρφωνε τον Γιώργο…» (Αλλά, για αυτό θα αναφερθούμε τις επόμενες ημέρες αναλυτικά). Επομένως, ο Τατούλης δεν ξεκίνησε τώρα να ασκεί κριτική στον διάδοχό του, απλώς τώρα τα μεγάλα και σοβαρά ΜΜΕ των Αθηνών «ξύπνησαν» και ανακάλυψαν ότι υπάρχει … θέμα.
Πάμε παρακάτω. Ο Τατούλης αμέσως μετά τις εκλογές ξεκίνησε την εσωκομματική αντιπολίτευση. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το έκανε για δύο λόγους: Πρώτον, επειδή δεν μπήκε στην κυβέρνηση και δεύτερον επειδή υφυπουργοποιήθηκε ο έτερος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ. όμως, την διαφοροποίησή του δεν την ξεκίνησε ούτε για τον Βουλγαράκη, ούτε για το ΦΠΑ, ούτε για τον εκλογικό νόμο. Την ξεκίνησε για κάποια κακώς κείμενα τα οποία αφορούν το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Ξεχάσατε άραγε τόσο γρήγορα ότι έκανε δηλώσεις μέσα από τις οποίες έθετε προ των ευθυνών του το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και την πολιτική του ηγεσία τόσο για την ξαφνική ματαίωση της Συνόδου των πρυτάνεων στην Τρίπολη, όσο και για τον έλεγχο και την αντικατάσταση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου; Από εκείνες τις δηλώσεις είχε διαφανεί ότι ο Πέτρος δεν είναι πρόθυμος να σιωπήσει.
Μετά βέβαια ακολούθησαν άλλες συνεντεύξεις και άρθρα –σε μεγάλα ΜΜΕ της Αθήνας- μέσα από τα οποία προκλήθηκε ο γνωστός σάλος των τελευταίων ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter