tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007


Τέρμα με τις παρουσίες και τις απουσίες. Πάμε τώρα σε αυτά που ειπώθηκαν. Είναι αλήθεια ότι ακούστηκαν πολλά. Θα σταθούμε όμως σε ένα σημείο. Αυτό που καταφέραμε να «αλιεύσουμε» και έχει σημασία είναι για το αν έρθει ή όχι ο Παπανδρέου στην Αρκαδία, μέχρι τις εκλογές της 11ης Νοεμβρίου. Ήρθε ο Σκανδαλίδης, ήρθε και ο Βενιζέλος. Ο Παπανδρέου θα έρθει;
Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θα έρθει στην Τρίπολη μέχρι τις 11 Νοεμβρίου! Η μόνη επίσκεψη που θα κάνει σε όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι στην Καλαμάτα! Και εκεί θα βρίσκεται αύριο, όπως έγινε γνωστό. Δεν θα πάει πουθενά αλλού στην περιφέρεια Πελοποννήσου.
Το ερώτημα είναι: Γιατί δεν θα έρθει εδώ; Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι ο Παπανδρέου δεν θα έρθει στην Αρκαδία, διότι έχει λάβει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις (μη ρωτάτε από ποιους, έξυπνα παιδιά είσαστε…), ότι στο νομό μας θα έχει υψηλά ποσοστά. Οι «δικοί» του άνθρωποι τον έχουν διαβεβαιώσει δηλαδή ότι στην Αρκαδία θα είναι πρώτος και με διαφορά και προφανώς τους έχει πιστέψει. Για το λόγο αυτό, ο Παπανδρέου έχει επιλέξει να δώσει «βάρος» στις περιοχές εκείνες στις οποίες η υποψηφιότητα του εμφανίζεται «αδύναμη» και εκτιμάται ότι είναι πίσω σε ποσοστά από την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Βενιζέλου.
Κατά συνέπεια, ο Παπανδρέου δεν θα έρθει στην Αρκαδία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κάτσει με … σταυρωμένα τα χέρια. Διότι άλλες πληροφορίες «λένε» ότι έχει ήδη δώσει εντολή σε «δικό» του άνθρωπο να κατέβει στην Τρίπολη την άλλη εβδομάδα και να μιλήσει στους ντόπιους «Παπανδρεϊκούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter