tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Την Τετάρτη η παρουσίαση προπονητή του Αστέρα- "Τέλος" ο Μιλάνο

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Την Τετάρτη η παρουσίαση προπονητή του Αστέρα- "Τέλος" ο Μιλάνο


Την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 6 μ.μ. η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα παρουσιάσει το νέο προπονητή της ομάδας Ρομπέρτο Μάριο Κάρλος Γκόμεζ στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.

Επίσκεψη στο γήπεδο του Αστέρα

Κλιμάκιο της Superleague, της Forthnet και του ΣΚΑΙ επισκέφθηκε σήμερα το γήπεδο του Αστέρα, προκειμένου να δει τους χώρους, τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες προς τα συνεργαζόμενα τηλεοπτικά κανάλια. Επικεφαλείς του κλιμακίου ήταν οι: Μιχάλης Αναγνώστου (Superleague), Γιώργος Γκόλτσιος (Forthnet) και Σπύρος Στουφής (ΣΚΑΙ).

Λύθηκε η συνεργασία με Μιλάνο

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Μάουρο Μιλάνο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Αργυρόπουλος στη Μεσογειακή ομάδα

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ιταλίας. Στην φετινή ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, θα συμπεριλαμβάνεται και ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, καθώς κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Νιόπλια ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter