tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Τώρα θυμήθηκαν να προετοιμαστούν για τις πυρκαγιές στην Αρκαδία;

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Τώρα θυμήθηκαν να προετοιμαστούν για τις πυρκαγιές στην Αρκαδία;

"Η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αρκαδίας θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με θέμα «ΛΗΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ» , την Παρασκευή Ι9η Ιουνίου 2009 και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα του Ξενοδοχείου ΜΑΙΝΑΛΟΝ, στην Πλατεία Άρεως.
« Η πρόληψη αλλά και η διαχείριση ενδεχόμενης πυρκαγιάς, όπως και κάθε κινδύνου φυσικής καταστροφής με οργανωμένο και αποτελεσματικό τρόπο, είναι καθήκον όλων μας.
Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί όλοι οι συναρμόδιοι τοπικοί φορείς, προκειμένου να εξετάσουμε από κοινού το θέμα της πυροπροστασίας, της πρόληψης αλλά και της αντιμετώπισης των ενδεχόμενων πυρκαγιών κατά το επόμενο χρονικό διάστημα.
Η εν λόγω σύσκεψη κρίνεται ως ιδιαιτέρως επίκαιρη, ουσιαστική και απαραίτητη για το συντονισμό και την αποτελεσματική συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με όλους τους εμπλεκόμενους και συναρμοδίους φορείς, καθώς αφορά τον από κοινού σχεδιασμό των μέτρων πυροπροστασίας, πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης πυρκαγιών, ιδιαίτερα στις περιοχές αυξημένου κινδύνου (δασικές εκτάσεις, περιαστικά δάση, δασικούς οικισμούς κλπ).
Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία σας και η εκ μέρους σας πλήρης δημοσιογραφική κάλυψη των εργασιών της σύσκεψης μας, θα συνδράμει ουσιαστικά στην επιτυχία των στόχων μας»".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter